PR CUAET
-
Подалися на продовження WP 29го листопада. Ще поки тихо. Processing time пише 98 днів, а в нас вже 111... Як тут люди пишуть що отримують новий вп за місяць - неясно
-
Там не 1 консул працює. І не всі мають можливість за тисячі кілометрів летіти щоб попасти в консульство.
-
Звучить як попандос
-
Теоретично це може бути ок, бо робота на CUAET не сильно впливала. Але можуть бути питання до реальності роботи. Бо зараз віиглядає, ніби ви її собі для ПР "домалювали". Тому крім довідки я б готував документи які підтверджують оплату, мождливо контракт, якісь робочі візи/посвідки, податкові документи, тощо
-
Спасибо за ответ🙏!Просто если я не получу ПР до окончания моего OWP,я должна буду покинуть страну,и соответственно если прийдет портал 1 и я должна буду подтвердить свое нахождение в Канаде.Я не смогу это сделать.Или я что-то не правильно понимаю?У меня уже голова кругом,если честно.🤕
-
Роботодавець взагалі не знає, хто на нього працює. Особливо якщо до нього зателефонують під час ланчу або сексу з бізнес-партнером. Хтось там сидить в офісі, щось робить. Сьогодні один, завтра інший.
-
А кому тоді, якщо два імміграційні спеціалісти говорять протилежну інформацію. Де правда? Я сьогодні видалила анлікацію, а пізніше читаю інфо від вас, що це не правда і діють два перміти, то якось не зрозуміло що робити))) Десь є офіційне розясненн про два ворк перміти які можуть діяти паралельно?
-
Нет, все правильно, их просто нет
-
Спасибо Вам огромное!
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72 тут пробували?
-
Дякую