PR CUAET
-
Ну вот знакомым тож сразу после бэкграунд и номера портал пришел в тот же день... Эхх
-
Підкажіть будь ласка, а на подовження перміта коли подаєте ь, з самого початку йде питання, чи є родичі з ПР або громадяни Канади, якщо заповнювати чоловікові а в нього брат ПР, то ставити ТАК? Бо в усіх відео ставлять НІ
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, чи можливо податись одночасно на новий visitor record , та на study permit для дитини шкільного віку ( study permit скоро закінчується, дитині видали на 1,5 років до кінця дії паспорту , новий паспорт вже є думаю що по програмі cuaet ще мають подовжити на 1,5 років ) Дякую !
-
Я тоже так буду делать.
-
Вітаю. Цікавить підтвердження дипломів в провінції Квебек. Хто робив? Який алгоритм дій? WES не підходить?
-
Підкажіть будь-ласка, чи віднімаються поінти при отриманні пр, якщо є штраф за перевищення швидкості? Штраф виписувався поліцейським, поінти будуть; це не той штраф що з камери на стовпі
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1653&top=17
-
Підскажіть будь ласка чи варто подаватись на новий Work Permit ? Якщо мій нинішній закінчується 08.08.2026 чи може бути менший термін та діючий анулюється ? Дякую
-
Ссылка на то что 2 разрешения на работу могут действовать параллельно.
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1653&top=17
-
Це добре. Навіть, якщо ця форма десь зависне, то цю довідку у вас все одно запросять. Не переживайте за це.