PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, а на подовження перміта коли подаєте ь, з самого початку йде питання, чи є родичі з ПР або громадяни Канади, якщо заповнювати чоловікові а в нього брат ПР, то ставити ТАК? Бо в усіх відео ставлять НІ
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, чи можливо податись одночасно на новий visitor record , та на study permit для дитини шкільного віку ( study permit скоро закінчується, дитині видали на 1,5 років до кінця дії паспорту , новий паспорт вже є думаю що по програмі cuaet ще мають подовжити на 1,5 років ) Дякую !
-
Я тоже так буду делать.
-
Можливо ви знаєте , як податися но новий visitor record з новим паспортом ?Підскажіть
-
Вітаю. Цікавить підтвердження дипломів в провінції Квебек. Хто робив? Який алгоритм дій? WES не підходить?
-
Доброго дня під скажіть як ви це робили ? Стосовно visitor record дитині ?напишіть будь ласка
-
Мне вот интересно, а Канада пост может потерять письмо. Что-то я про трекинг даже не подумал когда отправлял 😂
-
В это контексте 🤝согласна
-
Дуже дякую, Анна 🙏🏻 я вибрала parents, grandparents, other! Добавила з вашою допомогою ❤️
-
Підкажіть будь-ласка, чи віднімаються поінти при отриманні пр, якщо є штраф за перевищення швидкості? Штраф виписувався поліцейським, поінти будуть; це не той штраф що з камери на стовпі
-
Коли я ще раніше посилала документи через форму на сайті, то у відповідь приходив авто-листа, а потім підтвердження, що інформація додана до справи. А тут відправила і нічого. У всіх так?
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1653&top=17
-
Доброго дня. Питання до тих, хто вже отримав листа eligibility passed по family reunification. Коли ви відправляли відповідь на цього листа, чи приходило вам на імейл якесь підтвердження, що ваша відповідь отримана?
-
Підскажіть будь ласка чи варто подаватись на новий Work Permit ? Якщо мій нинішній закінчується 08.08.2026 чи може бути менший термін та діючий анулюється ? Дякую
-
Ссылка на то что 2 разрешения на работу могут действовать параллельно.
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1653&top=17
-
Це добре. Навіть, якщо ця форма десь зависне, то цю довідку у вас все одно запросять. Не переживайте за це.
-
Додзвонилась агенту. Вона це саме мені сказала! ❤️
-
Дякую! Тобто я так розумію, що щось відпишуть через кілька тижнів. Авто-відповіді нема. Я self employed, відправила hst notice of assessment, реєстрацію як self employed і останній платіж від клієнта. Трохи хвилююся, бо самозанятим не зрозуміло що подавати
-
У меня у самой несколько дней метаний.Тоже боялась что дадут на меньший срок,но нашла сегодня эту информацию.Решила подаваться.
12 Jan 2024, 17:45
104135/407014
less than a minute ago