PR CUAET
-
Це зі сторінки з вимогами
-
Коли ви пролистаєте нижче, буде написано альтернативний варіант
-
Дякую
-
Мала з ними 3 розмови сьогодні ( Вони сказали, що exam expired, тобто прострочений. Тому що пройшло більше одного року. Вот мені можуть надати тільки номер UMI.Чому не IMM я не знаю, та чим ці номери відрізняються?? Вони роблять все, щоб повторно я робила в них цей exam( Я не знаю, як боротися... Вони одне й те ж саме повторюють. Рік пойшов, екзамен недійсний, нічого в нас в системі вже немає, тільки номер UMI.
-
Тобто якщо станом на зараз з 2 років лишився рік, і навіть якщо Онтаріо дало Notice of Interest , скоріш за все номінацію не дадуть, бо не відповідаєш критерію, що за останні 5 років має бути 2 роки досвіду Вірно? Ну тобто нема змісту подаватися і платити
-
Помогите пожалуйста разобраться! Мне объясняли в агентстве, но мой язык ещё слаб и я не понял толком ни чего. Первая декларация две т4 и 300 денег возврат. Почему так скромно?
-
Они хоть что-то по человечески делают!? Это же так просто - планировать
-
Вітаю Заповнюйте youtu.be/0zsK1pq0kgc?si=Vblf3uGj5wiBaRtu
-
Так, вчитися зможуть з VR. Заповнюйте на кожну дитину окремо.
-
Для ircc не треба бакалавр. Тільки найвища освіта, для вас це магістр. Вони навіть просять на надсилати лишнього. Ніхто не рахує часи тільки підтверджують що ви легально отримали документ. Щодо провінції не підскажу. Якщо треба французькою переклад ви можете це вказати в листі при оформленні. А також замовили копію і апостиль. У WES не питають провінцію, IRCC приймає документи двома мовами. Чи є якась різниця.
-
Подойдет выданное в средине января
-
Я не работал на двух работах, я сменил одну работу на другую. В rrsp, tfsa, fhsa, совсем ни чего. (Я совсем noob)