PR CUAET
-
Вибачте, що мене забагато. Підкажіть, будь-ласка, таке питання: employer (owner daycare) був у списку designated. якщо змінюється owner по франчайзингу чи змінюється і designation?
-
Доброго дня! Хтось їздив нещодавно з Торонто до Оттави? Чи можливо отримати після оформлення паспорт в Торонто? Чи пересилає Оттава поштою?
-
Пройти медогляд в акредитованих клініках в країні проживання.
-
@OstapBosak , дякую. Але в в рішенні про розлучення нічого не йдеться де живе дитина. А рішенні про аліменти-є ця інформація. Вона важлива? І ще питання-якщо зовсім немає зв’язку з батьком- з окупованої території - як бут прИ подачі на ПР. Ніяк цей дозвіл не взяти.
-
Дякую!
-
А якщо я у поданні на візу по CUAET не вказала одну свою освіту (спеціаліста), а вказала лише найвищу - магістра (в другому університеті, де я потім вчилася), то це вже серйозна проблема? Чесно кажучи, було лінь усе оте заповнювати. У заявці на ПР, звісно, планую вказати все. Наскільки це буде критично?
-
Товарищи ставящие смайлики у меня к вам вопрос: это такая человеческая натура или ни кто не имеет права иметь мнения кроме вас? Или когда делишься информацией то вы быстро черпаете информацию без сказать спасибо ( смайлик) ?
-
Добрий день. Прошу поради. Така ситуація: нинішній паспорт закінчується 05.2026. Вчора подався на новий паспорт. Нинішній CUAET WP закінчується 06.2025. Хочу податися на новий CUAET WP, щоб не втратити шанс... Питання: - Чи в такому випадку є надія що дадуть новий WP на 3 роки чи тільки до 05.2026 варто розраховувати? - І якщо WP заявки розглядають довго і за цей час мені прийде мій новий паспорт, то чи можна буде якось оновити свою інформацію (додати новий паспорт)?
-
Когда нужна информация , получают и без спасибо ищут следующую информацию. При том что многие помогают отвечать на вопросы ( я в Канаде с 2006) . Но когда ставят негативные смайлики вы хоть пишите причину. Потому что если честно отпадает желание помогать