PR CUAET
-
Мы пишем комментарии не для нравится - не нравится. Согласитесь. Просто кто-то согласен, а кто нет. Если человек ставит смайлик негативный то он с вами не согласен но не хочет разводить полемику на эту тему. И для чата лучше потому что не приходится читать многостраничные споры 2-3 людей.
-
Як то кажуть робіть добро і кидайте у воду) по конкретно питанню імміграції через Квебек я вам відповідала. Що це ніяк не пов’язано з мобілізацією в Україні і на мою думку наратив про «зраду» недоречний. Ризикну подумати що решта щось подібне мала на увазі. А чому люди не пишуть - можливо бо не хочуть розводити флуд і срач в темі, просто не погодились і пройшли повз. Повага таким людям насправді)
-
Ну, це також залежить дуже від багатьох факторів. У маленьких компаніях можуть пам'ятати минулих співробітників. Або ж якщо ви виконували якусь дуже серйозну роль, були на керівній посаді. Або ж, як я, були єдиним іноземцем у компанії і всі вас добре пам'ятають
-
Доброго дня,маю запитання, у мене закінчується термін дії work permit в травні 2025 року, чи зможу я продовжити його після 31 березня 2024?
-
Вот ну как понять что человеку не понравилось в моем мнении, пишите хоть причину
-
Прекрасно, то есть люди могут билет на самолёт купить за 1000$ и больше и их это не трогает, вот решили вчера, съездить. ОМГ
-
Вітання. Скажіть чи хтось робив дозвіл на виїзд дитини закордон, якщо обоє батьків в Канаді? Дитина з мамою буде їхати в Україну і назад повертатися
-
В какое-то время даже Остапа пытались обвинить в его не компетенции. Что он тоже перестал отвечать. При том что он иммиграционный консультант. И если отвечает то отвечает коротко, без объяснений. Получается что тот кто приехал сейчас знают ответы лучше чем консультант или человек который прожил здесь и миниму знает законы и язык и пытаются помогать. А наши натуры просто опускаю этих людей что отсутствует желание чем помочь. Давайте быть благодарны всем и всему и уважать мнение других и каждого 🙏
-
И после таких случаев смешно читать других людей рассказывающих, что сотрудники приятные и стараются как могут.
-
При всій повазі питання по якому з вами не погодились якраз ніяк не стосується законів чи мов Канади. Насправді навпаки це ви давно вже живучи в Канаді, а не Україні взялись притягнути українські процеси як причину імміграційної політики Канади. Давайте притримуватись суто теми імміграції наших родичів, нам ще тут всім не один місяць один одному допомагати 🙏😌
-
Мені здається що не багато що залежить від працівників і уКонсульствах і посольствах .Вони наймані працівники і мусять діяти по інструкції.Може треба зробити петицію якусь до міністерства про розширення штату або відкриття додатково місць для виготовлення паспортів в Канаді . Мені здається що голосів з 150 тисяч ми точно зберемо.
-
Так було раніше, тепер можуть запитати. Дякую, чи можете поділитися як саме робили?
-
Якщо Вам відповідають що з Вашим кейсом все ок, то за що переживаєте? Чи ваш розгляд триває вже більше 9 місяців чи рік? Скоріше ніж вони там собі вирішили Вам не видадуть eCoPR, існують свої часові рамки і тд.
-
А при чем здесь закон? Я вообще то отвечала на вопрос за программы в провинции. И отвечала обсолютно другому человеку. Ну а если про закон иммобилизации - его что не поменяли? Не утвердили? Не продлевают?