PR CUAET
-
Якщо хочете самостійно подати свою податкову декларацію, то використайте програму Wealthsimple.
-
ще одне питання., а хелс та сін треба також ?
-
Так
-
Яку саме форму ви шукаєте? Всі вони доступні на вебсайті CRA
-
Доброго дня! Ще одне може obvious питання: Якщо немає тесту на англійську, бо не треба за умовами програми, то на федеральному рівні я додаю замість тесту letter of explanation з поясненням, це я читала і зрозуміло. А в чеклісті тоді я не відмічаю пункт 12 proof of language proficiency, галочку не ставлю. Правильно?
-
Дякую за відповідь! А чи знаєте ви, чи зміниться сума страховки за авто щомісячна? Бо дехто каже що якщо не міняти страхову то і сума не зміниться, а дехто каже навпаки
-
Доброго дня. А як правильно цей лист називається, щоб його школа підготувала?
-
В нас така ж ситуація, портал 1, який з їх слів відправили 19.01 до цих пір не прийшов, дзвінки, щодо повторної відправки так нічого з місця і не зрушили, вже місяць ми намагаємось добитись повторної відправки і безрезультатно… у відповідь «просто чекайте… якщо через 2 тижні нічого не прийде - наберіть нас…» і так по колу(((
-
Ага, значить також писати що нема.
-
Привіт! Можливо ці питання тут вже задавались, але знайти не можу. Подалась на AOS (встигла). Чекаю на номінацію і потім мені на non-EE. Питання: чи можна в цей час змінювати роботу? На таку ж посаду, той же НОК? Чи не рекомендується і чому? Хочу зважити всі плюси та мінуси! Дякую
-
Таке питання: AOS non EE : Подача на федеральний рівень 8 жовтня - AOR 25 січня -Biometric and Medical completed - Military and Resume request 25 лютого, Відправили пояснення , військовий квиток та резюме 27 лютого - 5 березня прийшло що бекграунд в процесі ( хоча і до цього був в процесі) Далі тиша. Питання в тому, що наша номінація закінчується 31 березня. Не знаю чи писати на всякий випадок і просити продовжити? Бо нема final decision ще і трохи переживаю, якщо не дай Бог щось піде не так , отримаємо відмову чи щось цього типу і номінація закінчиться. Хтось має досвід по запиту продовження номінації? І чи варто?
-
Щодо довідок про несудимість з 18 років, ще тут спитаю, бо це для тата, який служив зе у СРСР - Хто чув про Бюро перекладів Центральне у Києві? bpcenter.com.ua/dovidky-ta-dokumenty/dovidka-pro-nesudymist-z-rosii/ Думаю, чи можна до них звернутися для замовлення тієї ж довідки про несудимість з Росії, коли тато , українець, служив там у складі СРСР.. чи це не шахрайство..
-
Не місреп, але прикол зі справи від якого стало дуже стрьомно: Отримала gsmc notes і криво прочитала. Начебто я не повідомляла про жодні інші стосунки крім поточного шлюбу (а я повідомляла про попередній шлюб). А от у чоловіка не було шлюбу до того )))) Не на жарт перелякалась, бо ПР вже апрувнули. Давай шукати шо я там писала в заявці. І не можу , бо там тільки список доків відкривається. В результаті змогла завдяки відео на ютуб - якщо хочете перевірити саме що писали в анкеті, то треба замінити в кінці URL «documentsToSubmit” на «applicationChecklist”. На майбутнє може бути корисно. В результаті побачила що у мене все ок, я все вказала в анкеті. Але переляк передати не можу 😅