Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6756276438T Offline
    t6756276438T Offline
    Tax Canada Accounting
    wrote on last edited by
    Яку саме форму ви шукаєте? Всі вони доступні на вебсайті CRA
    1 Reply Last reply
    0
  • t694713994T Offline
    t694713994T Offline
    Elen K
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Ще одне може obvious питання: Якщо немає тесту на англійську, бо не треба за умовами програми, то на федеральному рівні я додаю замість тесту letter of explanation з поясненням, це я читала і зрозуміло. А в чеклісті тоді я не відмічаю пункт 12 proof of language proficiency, галочку не ставлю. Правильно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t595325700T Offline
    t595325700T Offline
    Наталья Слесь
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь! А чи знаєте ви, чи зміниться сума страховки за авто щомісячна? Бо дехто каже що якщо не міняти страхову то і сума не зміниться, а дехто каже навпаки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ліза
    wrote on last edited by
    Може через те що багато хто хоче подовжити паспорти до 31 щоб подовжити перміти?🤔будемо сподіватися що з квітня ситуація покращиться
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ідеться про чоловіка/дружину переважно, або батьків, якщо подається особа до 22ох
    1 Reply Last reply
    0
  • t1474520620T Offline
    t1474520620T Offline
    Andrukh Anna
    wrote on last edited by
    Доброго дня. А як правильно цей лист називається, щоб його школа підготувала?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    А что они писали в объяснительной, что им продолжили?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    це не впливає, поки немає кримінального провадження
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана Табунчик
    wrote on last edited by
    В нас така ж ситуація, портал 1, який з їх слів відправили 19.01 до цих пір не прийшов, дзвінки, щодо повторної відправки так нічого з місця і не зрушили, вже місяць ми намагаємось добитись повторної відправки і безрезультатно… у відповідь «просто чекайте… якщо через 2 тижні нічого не прийде - наберіть нас…» і так по колу(((
    1 Reply Last reply
    0
  • t823425983T Offline
    t823425983T Offline
    Ann
    wrote on last edited by
    Тоже самое. 29 февраля получила номер , а запроса на биометрию нет до сих пор. ( хотя оплатила я изначально все) .
    1 Reply Last reply
    0
  • t899087736T Offline
    t899087736T Offline
    Olha Kovalenko
    wrote on last edited by
    Ага, значить також писати що нема.
    1 Reply Last reply
    0
  • t442287527T Offline
    t442287527T Offline
    Darina Sebova
    wrote on last edited by
    Привіт! Можливо ці питання тут вже задавались, але знайти не можу. Подалась на AOS (встигла). Чекаю на номінацію і потім мені на non-EE. Питання: чи можна в цей час змінювати роботу? На таку ж посаду, той же НОК? Чи не рекомендується і чому? Хочу зважити всі плюси та мінуси! Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t101975157T Offline
    t101975157T Offline
    Dmitry
    wrote on last edited by
    А підкажіть чи можна змінити провінцію, поки заявка на продовження WP ще у розгляді? Наприклад подали запит на продовження WP поки живемо у QC, але вирішили переїжджати у ON. Чи краще дочекатись поки вже вишлють WP на адресу у QC?
    1 Reply Last reply
    0
  • t564585432T Offline
    t564585432T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Таке питання: AOS non EE : Подача на федеральний рівень 8 жовтня - AOR 25 січня -Biometric and Medical completed - Military and Resume request 25 лютого, Відправили пояснення , військовий квиток та резюме 27 лютого - 5 березня прийшло що бекграунд в процесі ( хоча і до цього був в процесі) Далі тиша. Питання в тому, що наша номінація закінчується 31 березня. Не знаю чи писати на всякий випадок і просити продовжити? Бо нема final decision ще і трохи переживаю, якщо не дай Бог щось піде не так , отримаємо відмову чи щось цього типу і номінація закінчиться. Хтось має досвід по запиту продовження номінації? І чи варто?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1306378001T Offline
    t1306378001T Offline
    Anastasia N
    wrote on last edited by
    Щодо довідок про несудимість з 18 років, ще тут спитаю, бо це для тата, який служив зе у СРСР - Хто чув про Бюро перекладів Центральне у Києві? bpcenter.com.ua/dovidky-ta-dokumenty/dovidka-pro-nesudymist-z-rosii/ Думаю, чи можна до них звернутися для замовлення тієї ж довідки про несудимість з Росії, коли тато , українець, служив там у складі СРСР.. чи це не шахрайство..
    1 Reply Last reply
    0
  • t341154027T Offline
    t341154027T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    Не місреп, але прикол зі справи від якого стало дуже стрьомно: Отримала gsmc notes і криво прочитала. Начебто я не повідомляла про жодні інші стосунки крім поточного шлюбу (а я повідомляла про попередній шлюб). А от у чоловіка не було шлюбу до того )))) Не на жарт перелякалась, бо ПР вже апрувнули. Давай шукати шо я там писала в заявці. І не можу , бо там тільки список доків відкривається. В результаті змогла завдяки відео на ютуб - якщо хочете перевірити саме що писали в анкеті, то треба замінити в кінці URL «documentsToSubmit” на «applicationChecklist”. На майбутнє може бути корисно. В результаті побачила що у мене все ок, я все вказала в анкеті. Але переляк передати не можу 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t1306378001T Offline
    t1306378001T Offline
    Anastasia N
    wrote on last edited by
    Хто чув про Бюро перекладів Центральне у Києві? bpcenter.com.ua/dovidky-ta-dokumenty/dovidka-pro-nesudymist-z-rosii/ Думаю, чи можна до них звернутися для замовлення тієї ж довідки про несудимість з Росії, коли тато , українець, служив там у складі СРСР..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    І в нас так… АОR 4 міс чекали, потім між порталом 1 і порталом 2 було 6 тижнів, зараз між порталом 2 до еcopr вже більше 6 тижнів. Може змінилися якісь таймлайни для українців і тепер нам зняли пріорітетні розгляди 🤷🏽‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t938957158T Offline
    t938957158T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, где и как проверять статус онлайн. Ждем e-CoPR никак не приходит. Спасибо большое.
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Довідка про несудимість потрібна лише для країн де ви непреривно жили 6+ місяців за останні 10 років. З проживання часів срср довідка не потрібна. Пс. На самому сайті написано що вони не роблять наразі довідки з росії
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags