PR CUAET
-
Доброго дня. А як правильно цей лист називається, щоб його школа підготувала?
-
В нас така ж ситуація, портал 1, який з їх слів відправили 19.01 до цих пір не прийшов, дзвінки, щодо повторної відправки так нічого з місця і не зрушили, вже місяць ми намагаємось добитись повторної відправки і безрезультатно… у відповідь «просто чекайте… якщо через 2 тижні нічого не прийде - наберіть нас…» і так по колу(((
-
Ага, значить також писати що нема.
-
Привіт! Можливо ці питання тут вже задавались, але знайти не можу. Подалась на AOS (встигла). Чекаю на номінацію і потім мені на non-EE. Питання: чи можна в цей час змінювати роботу? На таку ж посаду, той же НОК? Чи не рекомендується і чому? Хочу зважити всі плюси та мінуси! Дякую
-
Таке питання: AOS non EE : Подача на федеральний рівень 8 жовтня - AOR 25 січня -Biometric and Medical completed - Military and Resume request 25 лютого, Відправили пояснення , військовий квиток та резюме 27 лютого - 5 березня прийшло що бекграунд в процесі ( хоча і до цього був в процесі) Далі тиша. Питання в тому, що наша номінація закінчується 31 березня. Не знаю чи писати на всякий випадок і просити продовжити? Бо нема final decision ще і трохи переживаю, якщо не дай Бог щось піде не так , отримаємо відмову чи щось цього типу і номінація закінчиться. Хтось має досвід по запиту продовження номінації? І чи варто?
-
Щодо довідок про несудимість з 18 років, ще тут спитаю, бо це для тата, який служив зе у СРСР - Хто чув про Бюро перекладів Центральне у Києві? bpcenter.com.ua/dovidky-ta-dokumenty/dovidka-pro-nesudymist-z-rosii/ Думаю, чи можна до них звернутися для замовлення тієї ж довідки про несудимість з Росії, коли тато , українець, служив там у складі СРСР.. чи це не шахрайство..
-
Не місреп, але прикол зі справи від якого стало дуже стрьомно: Отримала gsmc notes і криво прочитала. Начебто я не повідомляла про жодні інші стосунки крім поточного шлюбу (а я повідомляла про попередній шлюб). А от у чоловіка не було шлюбу до того )))) Не на жарт перелякалась, бо ПР вже апрувнули. Давай шукати шо я там писала в заявці. І не можу , бо там тільки список доків відкривається. В результаті змогла завдяки відео на ютуб - якщо хочете перевірити саме що писали в анкеті, то треба замінити в кінці URL «documentsToSubmit” на «applicationChecklist”. На майбутнє може бути корисно. В результаті побачила що у мене все ок, я все вказала в анкеті. Але переляк передати не можу 😅
-
Хто чув про Бюро перекладів Центральне у Києві? bpcenter.com.ua/dovidky-ta-dokumenty/dovidka-pro-nesudymist-z-rosii/ Думаю, чи можна до них звернутися для замовлення тієї ж довідки про несудимість з Росії, коли тато , українець, служив там у складі СРСР..
-
Всім привіт, вибачте за тупе питання. Мама була в гостях в 2023 році 1 місяць. Ніяких виплат нічого не отримувала. Я хочу подати декларацію за неї, буду користуватися програмою Wealthsimple. Мені там просто її данні вписати і нулі проставити ?
-
Стосовно заекспайрених Visitor Records. Враження що тільки мене це турбує, тому дам невиличкий апдейт. Ми в лютому 2023 літали на відпустку на 2 тижня і повернулись в Канаду (Торонто) 8 березня 2023 року. Прикордонник подивився наші паспорти та ворк терміти та візітор рекорди і пропустив далі. Жодного слова про те що VR заекспайрився і т.д. На протязі року десь в травні я подавався на оновлення VR для молодшої, бо ми отримали новий паспорт. А от щодо старшої, у мене було хвилювання, бо одні консультанти кажуть що це може бути проблема, що рівно рік пройшов, статус мав заекспайритись за півроку, та можуть бути проблеми при продовженні. Мої адвокати як я зазначав вище відразу сказали що VR дитини based on parents Work Permit тому проблеми немає. Але ну мало лі. На початку березня 2024 подав “на фонарь” (як всі зараз роблять) на продовження вори термітів та візітор рекордів на всю сімʼю (кожного члена окремо), може пощастить та дадуть ще 3 роки. І от сьогодні прийшла відповідь на 1 заявку, саме ту в який старша дочка, в якій кажуть наступне - що у вас вже є Валідний Visitor Record тому продовжити не можемо. Які висновки можна зробити з цього? Ну по перше що (я доречі так і вважав) - просто так продовжити свій статус ще на 3 роки не можна. По друге що Visitor Record дитини не експайриться коли ви перетинаєте кордон, тому що він виданий на весь строк перебування та базується на Work Permit батьків, а також його номер вписаний в паспорт та там чітко зазначено коли цей VR спливає (у мене до 2025 року). Звичайно я можу десь помилятись, та пан Остап щось тут додасть, але поки що збігається версія що VR видані по CUAET не збігають після того як дитина покинула Канаду, а діють на весь строк. @OstapBosak
-
Так а що Ви вказали як доказ закінчення військової кафедри? Питаю, бо я надав копію додатка до диплома бакалавра, де вказано проходження військ. каф. В їх це задовільнило (принаймні поки). Ніяких інших доказів закінчення кафедри в мене просто немає. А тут вони пишуть про якусь military training card...