PR CUAET
-
Хто знає точно ,якщо отримали Final decision,corp є в трекері ,але немає ще p1,можливо виїхати на відпочинок на 7 днів ? Чи краще не ризикувати? (Final 14 березня )
-
Якщо вона була в гостях - вона не канадський податковий резидент… яка подача декларації?)
-
Вони мають на увазі приписне. У чоловіка в приписному є позначка, що закінчив військову кафедру. Ми цей документ і переклали
-
та то насправді неважко надіслати з нової роботи. Більше хвилює як воно на практиці впливає на розгляд заявки)
-
Дякую 🙏
-
Я повинна лише сповістити імміграційну службу, так? Я боюсь чи це не затримає розгляд моєї заявки
-
Якщо людина встановила тісні звʼязки з Канадою ( оренда житла, сімʼя тут, діти пішли в садки/школи, робота і тд) правило 183 днів і тд - то вона податковий резидент і мусить подавати навіть 0 декларацію, якщо наприклад проживає на території Канади , але не працює. А гостьові візити - це не податкове зобовʼязання :)
-
Я у них робив простий переклад . Дорогувато, але роботу зробили)
-
-
Таке питання, а зараз виставляють тільки «на завтра»? Чи буває таке, що виставляють слоти на (наприклад) через тиждень? Бо вчора були слоти тільки на сьогодні, до цього я теж бачила що виставляли тільки на один день вперед