PR CUAET
-
Якщо вона була в гостях - вона не канадський податковий резидент… яка подача декларації?)
-
як у вас справи з продовженням?
-
Вони мають на увазі приписне. У чоловіка в приписному є позначка, що закінчив військову кафедру. Ми цей документ і переклали
-
Вряд-ли, лучше обратиться в соответствующий орган, указанный на сайте IRCC это МВД в Москве скорее всего
-
Ну точно сказати не можу
-
та то насправді неважко надіслати з нової роботи. Більше хвилює як воно на практиці впливає на розгляд заявки)
-
Так, треба буде все надсилати і джоб офер, і референси) тому краще вже почекати номінації або взагалі почекати ПР і тоді робити що хочете 😁
-
Дякую 🙏
-
go.mfa.gov.ua/
-
Я повинна лише сповістити імміграційну службу, так? Я боюсь чи це не затримає розгляд моєї заявки
-
Якщо людина встановила тісні звʼязки з Канадою ( оренда житла, сімʼя тут, діти пішли в садки/школи, робота і тд) правило 183 днів і тд - то вона податковий резидент і мусить подавати навіть 0 декларацію, якщо наприклад проживає на території Канади , але не працює. А гостьові візити - це не податкове зобовʼязання :)
-
Я у них робив простий переклад . Дорогувато, але роботу зробили)
-
@OstapBosak подскажите, пожалуйста, если в study permit ребенка 14 лет есть надпись «THIS PERMIT DOES NOT AUTHORIZE THE HOLDER TO ENGAGE NI EMPLOYMENT NI CANADA.», то это означает, что он вообще не может работать? Даже 20 часов в неделю и в каникулы?
-
Я в них десь років 8-10 назад перекладала документи. У Києві, у центрі. Нормально все зробили. За ціну не пам'ятаю.
-
Таке питання, а зараз виставляють тільки «на завтра»? Чи буває таке, що виставляють слоти на (наприклад) через тиждень? Бо вчора були слоти тільки на сьогодні, до цього я теж бачила що виставляли тільки на один день вперед
-
Спасибо
-
Спасибо
-
Головне щорб на ПР було
-
Вчора були слоти на дорослі паспорти в Оттаву на 19 квітня
-
Питання до тих хто мав напів заповнену заявку АОС на момент закриття програми, чи у вас теж сьогодні зникнув application in progress?
12 Jan 2024, 17:45
104438/439889
less than a minute ago