PR CUAET
-
Причин на продовження немає, тим більше що заявка прийнята. Тобто вернути її вже не вернуть. Тобто ризик хіба що підмова по inadmissibility, але тут довша номінація не допоможе. ПР часто і рік може процеситися, тому це цілком нормально що номінація закінчується до того як є ПР
-
Сподіваюся! Бр на сторінці цієї програми написано, що довідки про несудимість потрібні з 18 років(((
-
Дякую! Вони саме пропонують замовлення довідки. При чому з України довідку теж можна тут замовити. Та мене цікавить ситуація з довідкою з Росії , чи можна через них її отримати, чи це буде правда справжня довідка.. Тільки от усвідомила, що доведеться з Росії довідку робити((((
-
Дякую! Вони саме пропонують замовлення довідки. При чому з України довідку теж можна тут замовити. Та мене цікавить ситуація з довідкою з Росії , чи можна через них її отримати, чи це буде правда справжня довідка.
-
підкажіть плз: Employment records на подачу на ПР (за що клеймили бали) - ви лише Reference letter надавали? Чи все в кіпу з контрактами пейстабами тощо? Міжнародний досвід
-
Тут справа в тому що по дітях, переважно ставлення досить лояльне, і не рідко коли вони можуть це в системі самі міняти, пілся того як виподалися, або навіть поставити валідність рівну ВР при перетині кордону. Проблема в тому що це не прозоро і ми не дуже маємо методи знати що в них в системі. При тому з точки зору закону придертися можна. І з дорослими бувають часто в цьому проблеми (набагато частіше ніж з дітьми).
-
я розумію і теж такої думки, що це не гарантія. Я не посперечатись з вами, а скоріше поділитись досвідом власним.
-
В які години +- варто моніторити слоти?
-
А чи можна medical exam пройти завчасно, до отримання eligibility passed letter? Якесь спеціальне направлення чи запит потрібні?
-
Вже друга людина таке каже, значить і правда гальмують