PR CUAET
-
Це не є обовʼязково в переліку. Тому і питаю ліпше додати, чи це зайві папери.
-
Можна завчасно пройти і e-medical прикріпити в аплікацію використовуючи направлення з ворк перміту
-
Практически не реально, да и то если специальность из 0-3. В остальных случаях не найти
-
А скажіть, будь ласка, якщо на доставках зароблено близько 20т cad, можно їх записати в "інший дохід"?
-
Підкажіть будь ласка. Син 16 років, вчиться в школі, зараз має ворк перміт. Хочу зняти обмеження та зробити ще стаді. *Його заявку подавати окремо чи з моєю анкетою? * Тобто в нього буде дві окремо на ворк, окремо на стаді? Дякую.
-
Чи можливо подати 2 різні аплікації по ЕЕ, на чоловіка та потім на мене? Бо в нас ділема У чоловіка вже за пару місяців буде досвід роботи рік в Канаді, але в нього менше балів за вік та освіту ніж в мене. В мене буде канадський досвід роботи лише за рік. Та я боюся, що нас потім не встигнуть обрати.
-
Я відправив без дії на початку січня в Торонто-поки тиша…
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, скільки годин чи місяців потрібно відпрацювати на позиції Painter щоб податися на PR? У Саскачевані?
-
Доброго дня, прийшов запит хлопцю на military record, але в нього нема ні воєнного білету, ні приписного , він ніколи не служив, що робити в такому випадку ?
-
Добрий вечір, питання до тих кому повертали аплікацію з вимогою додати депендента. У нас не вдається додати ( кнопка не активна), в старій аплікації, чи потрібно нам створювати нову аплікацію?
-
це не ця гілка, тут обговорюють програму family reunification for Ukrainians
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, скільки годин чи місяців потрібно відпрацювати на позиції Painter щоб податися на PR? У Саскачевані?
-
@Margo2145
-
Продам 2012 року x3 35i місісага
-
Так для LMIA нема таких вимог - TEER 0-3. І чого нереально? В мого чоловіка двоє знайомих (не українців) прилетіли минулого року по візитор візі та через місцевого консультанта отримали роботу з LMIA та ворк перміт (TEER 4-5).
-
Дякую за інфу. Я там теж була, на початку місяця. Людей майже не було👀
-
Так можливо
-
Зверніться до міграційного консультанта щоб допоміг вам правильно на це відповісти @OstapBosak
-
Привіт. Хтось вказував в декларації купівлю авто? (Працювала в юбер по доставці їжі)
-
Не потрібна
12 Jan 2024, 17:45
104498/467007
3 minutes ago