PR CUAET
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, скільки годин чи місяців потрібно відпрацювати на позиції Painter щоб податися на PR? У Саскачевані?
-
@Margo2145
-
Продам 2012 року x3 35i місісага
-
Так для LMIA нема таких вимог - TEER 0-3. І чого нереально? В мого чоловіка двоє знайомих (не українців) прилетіли минулого року по візитор візі та через місцевого консультанта отримали роботу з LMIA та ворк перміт (TEER 4-5).
-
Дякую за інфу. Я там теж була, на початку місяця. Людей майже не було👀
-
Так можливо
-
Зверніться до міграційного консультанта щоб допоміг вам правильно на це відповісти @OstapBosak
-
Привіт. Хтось вказував в декларації купівлю авто? (Працювала в юбер по доставці їжі)
-
Не потрібна
-
Так на франкофонів, начебто десь 350 балів зараз.
-
Декілька наших модераторів уже з pr але продовжують допомогати з чатом та ділитись своїм досвідом. Подяка їм
-
Дякую. Це вже із власного досвіду така інформація? Я чув що для ExpressEntry не потрібна сертифікація, а ось для PNP може бути потрібна.
-
Скільки коштує завірити довіреність в консульстві? У юриста в Калгарі 75 дол. Хочу зрозуміти чи сесн на консульство переключитися.
-
Є вже позиції з готовим LMIA навіть у тім хортонсі
-
Так подавайте дві окремі, після як дружина франсе здасть, бали скачуть по ним, в грудні був 470 прохідний, потім впав, що далі буде не відомо але шанс є.
-
Але мусимо вказати один одного в своїх аплікаціях? Чоловік буде головний аплікант в своїй аплікації, а я в своїй ?
-
@OstapBosak @rubicon123 Bohdana Lypovyk мігр конс% @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @Kazka_Immigration @ataimmigration @immiSasha Yana Barbican Immigration
-
Також задавався цим питанням. Десь була гарна відповідь, чому не треба. Я зараз чекаю номінацію по oinp. Сертифікацію не запитували, але ще і не отримав(
-
На сайтах консульств есть цены в зависимости что за доверенность и степени родства между сторонами.
-
www.jobbank.gc.ca/jobsearch/jobposting/39741989?source=searchresults
12 Jan 2024, 17:45
104509/467307
about a minute ago