PR CUAET
-
Але мусимо вказати один одного в своїх аплікаціях? Чоловік буде головний аплікант в своїй аплікації, а я в своїй ?
-
Також задавався цим питанням. Десь була гарна відповідь, чому не треба. Я зараз чекаю номінацію по oinp. Сертифікацію не запитували, але ще і не отримав(
-
-
Навіть не надійтесь
-
В черзі очікування стою вже пів року....нічого
-
Шановні українці в Едмонтоні. Поясніть мені, будь ласка, де дивитися слоти в консульство в Едмонтоні, у мене є лише розділ "запис на прийом" і там авторизація через дію чи банк ід, я стою в електронній черзі, але лише Богу відомо, коли вона дійде, дитині малій треба терміново паспорт зробити. Буду вдячна за відповіді. Всім добра, щастя та миру.
-
Дякую 🙂 Це мотивує. Адже поки знайшов на сайтах що там треба все ж таки бути skilled worker у health чи STEM професіях. Але на офіційному сайті по останньому draw є критерій лише до знання мови: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds/invitations.html?q=287
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, нотаріуса в St. John’s для складання довіреності.
-
Хтось бачив активні слоти?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, бенефітна хелс карта діє до кінця березня чи квітня?