PR CUAET
-
Над нами просто проводять експеримент
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, анімації, програм та мультфільмів😎 Класно проведемо час з користю та покращимо математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть, кому надіслати посилання 🙂
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, анімації, програм та мультфільмів😎 Класно проведемо час з користю та покращимо математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть, кому надіслати посилання 🙂
-
Це нелегко. За пару років до війни в Україні змінилося законодавство з цього питання. Нам адвокати казали, що це дуууже важко (просто була подібна проблема у знайомих). Але хто знає, як буде зараз.
-
Доброго дня! Хтось їздив нещодавно з Торонто до Оттави? Чи можливо отримати після оформлення паспорт в Торонто? Чи пересилає Оттава поштою?
-
Напевно, залежить від програми. На oinp fws треба 2 роки протягом останніх 5 саме по тому ноку
-
Я знаю як це і що це. Але не думаю що є інший шлях
-
Сьогодні була жива черга. У них в офісі повний безлад, вони завалені конвертами і паперами.
-
Оттаву ловите
-
Всем привет. Кто-то знает - когда будет новая квота на 2024 год? А то на 2023 была уже в феврале прошлого года, а уже скоро конец марта, а ничего нет.
-
Якщо дуже серйозне
-
Роботодавцям інколи складно заповнити нестачу кадрів місцевими. Тому їм надають лміа без імені. При взятті на роботу вони вписують ім'я кандидата. І той вже подається на lmia based work permit. Час очікування можете погуглити
-
911
-
може і UMI номер, вибачте міг помилитися. на жаль ваша клініка поступила з вами трішки не порядно. ми як проходили med exam, нам відразу на руки видали ці роздруківки як доказ проходження (з тою умовою що IRCC може робити дозапит- і це як доказ проходження мед екз)+ плюс квитанції про оплату (ці кошти навіть можна було повернути через провінцію, але ми цього не робили).
-
🆘добрий день! Підкажіть будь ласка куди можна терміново звернутися в Калгарі в яку клініку? німіє ліва сторона тіла❓ 🆘
-
У такому віці, скоріш за все, сін не дадуть, тільки хіба у дитини є ворк перміт. Для одноразової допомоги (це 1500 на дитину) сін не потрібен.
-
Мені в пару років тому оголошували суму від 7,5 до 9 тис дол за роботу з лміа. Але це включаючи подачу на ворк перміт
-
Жива черга???На прийом доків на паспорти?
-
Ого, дякую
-
Вчера была
12 Jan 2024, 17:45
104562/474652
4 days ago