PR CUAET
-
Так я чоловікові подовжую перміт, а в нього брат ПР
-
Нажаль, як показує практика клініки не можуть надати підтвердження або роздруківку, що ви проходили у них медекзам, якщо пройшов вже рік і більше! В них його вже просто не має, вони тільки рік зберігають ці данні.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, хто подавався з середини Канади на нову візу собі чи дітям і вже отримав ? Напишіть мені будь ласка? Є декілька питань.
-
Це ми всі знаємо але лист ігнорувати не можемо, тому пишемо і додаємо те, що у кого є.
-
А ось як Ви підготовлювали reference letters? Тому що за час роботи у компанії в мене були підвищення і змінювався title. За логікою, зі зміною title також має мінятись і й NOC, але якщо обовʼязки були ті й самі, то може і той самий НОК можна. Наприклад, працював software developer і підвищили до Team Lead. Чи можу я вказати 2 titles та лише один лист обовʼязків? Чи має бути завжди різні обовʼязки до різних title?
-
Так. Треба писати офіцеру, якщо подалися на федеральний рівень. Якщо ще не подалися - то подаєте нову актуальну інформацію, і додаєте обов'язково пояснювальний лист, що змінили роботодавця, бажано вказати якусь поважну причину, щоб не виникало зайвих запитань. В будь-якому разі треба подавати новий джоб оффер чи контракт
-
На практиці Ви можете внести зміну у вже подану заявку виключно через запит на оновлення інформації. Далі Ваша заявка тимчасово забирається з пулу розгляду до моменту розгляду запиту на оновлення. Раніше все це було доволі швидко, але раніше і заявки розглядали місяць-два. Тепер все набагато складніше. Тож я б рекомендував все таки дочекатися отримання номінації, а тоді вже міняти роботу
-
Квоту должны объявить до Мая. До этого момента Фед правительство обычно принимает окончательное решение по выделенным квотам на провинцию. Ключевое слово - должны) В этом году неразбериха, связана с тем, что, как я понимаю, Альберта запросила повышенную квоту у федералов в связи с повышенным спросом на провинциальные программы. Федералы решение ещё не приняли. Возможно, ситуацию усугубляет ещё и то, что наш новый премьер Даниэлла Смит это ярая критикантка Трюдо. Предыдущая премьер была из соц партии и особой конфронтации с либералами у нее не было. Но это всего лишь мои предположения
-
Всім привіт! Може є хто відслідковує , який зараз таймлайн між створенням заяви та отримання AOR?
-
Дякую
-
Дякую