PR CUAET
-
Дайте координати бухгалтера
-
-
Порадьте українського бухгалтера щоб зробити податки дякую
-
В нас 4 місяці було, день і день 🙄🙄🙄
-
Сьогодні був у консульстві в Едмонтоні, робив новий паспорт(був попередній запис у дії). Про слоти - самі слоти відкриває МЗС України, а не консульство, тому вони не знають напевно якийсь алгоритм коли з'являються слоти і в якій кількості. Податись на паспорт можно тільки через запис в дії, знов таки посилаються на інформацію з постанови від МЗС України. Пов'язано це з цифровізацією реєстрів, тобто в дії створюється запит з айдішніком в момент реєстрації на подачу документів і далі на різних етапах синхронізується з реєстрами. Тому без запису в дії вони не можуть приймати людей саме на паспортні дії Мені дали мій код і по ньому в дії відразу буде видно коли буде готовий паспорт, чи прийшов він, і автоматично підтягнеться в дію. З приводу скарг на проблеми зі слотами знову ж таки порекомендували звертатися до МЗС
-
В мене була схожа розмова і відповіді такі самі, але не зміг так все пояснити як і Ви, дякую Вам.
-
Так, але закордонний досвід, який еквівалентний тір 0-3.
-
Про світовий дохід за рік - неправда же? Wealthsimple рекомендує ознайомитись із ось цим офіційним памфлетом для ньюкамерів - www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/t4055/t4055-newcomers-canada.html#P166_11212 Відповідно до лінкнутої секції, світовий дохід необхідно репортити лише за ту частину року, в яку особа вважалася податковим резидентом Канади. P.S. Якщо мама лише гостювала, декларацію їй, ймовірно, подавати дійсно не треба.
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, які мої подальші дії? Створила аккаунт в SINP, заповнила особисту інформацію, дала відповіді на питання щодо роботи, досвіду, підсумувалo і видало інформацію, що ми пожемо подаватися на номінацію Saskatchewan Experience - Applications with Existing Work Permit. Що далі робити? Дякую усім за відповіді.
-
Дайте адрес і номера телефона дякую
-
Ми тут щоб допомогти
-
Ми можемо вам допомогти