PR CUAET
-
Дякую! Бачу, дехто і від 23 січня вже отримав. У нас заявка 31 січня, то все можливо :)
-
Так. Я і кажу що не треба. Але якщо вона буде повертатись щоб жити в Канаді, то можна подати, щоб отримати доступ в свій CRA аккаунт. Так роблять багато людей. В декларації потрібно подавати увесь дохід. Якийсь буде оподаткований якийсь ні. Але завжди краще подавати. Так само як і з foreign property. Тут важливе податкове планування.
-
Рада допомогти 🥰
-
Доброго дня. Планую подаватись на подовження перміту. Підкажіть будь ласка, як розумію, треба подавати всю сімʼю в одну анкету. В мене паспорт дійсний ще 4 роки, а в дітей паспорти строком до 2026 року. Донці з візітор рекордс хочу зробити work permit. І це все в одній заявці вказувати? Якщо повезе і перміти подовжать, не буде такого що, через те, що в дітей паспорти до 2026 року то перміти всім нам подовжать до 2026? Тобто опираючись не наші з чоловіком паспорти, а на строк діі дитячіх. В них додаткові ще 3 роки не «вміщуються» по сроку паспортів. Тільки на початку квітня будемо робити ім нові паспорти. Як думаєте, подаватись разом, або краще тільки мене з чоловіком? А дітей потім подовжити, на підставі наших пермітів.
-
Ні, не вплине. По перше, Ваш старий перміт залишиться валідним, по друге, на подовження теоретично може вплинути, якщо у Вас вже є провінційна номінація. Питав у консультанта, він сказав, що проблем немає бути.
-
Привіт, хто знає ураїномовного або російськомовного сімейного лікаря. Заздалегідь дякую
-
А МЗС відповідає ось так
-
Має бути достатньо того документу, що Вам видали в мед клініці, коли проходили медогляд.
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка, ви заповнювали окрему заяву з приводу того що у вас ще нема на руках фізичного паспорту але є в дії паспорт?
-
Мені потрібно в місісагуа
-
Якщо обовʼязки ті самі, то і нок лишається той самий. Дивно, як у девелопера і тім ліда можуть бути однакові обовʼязки? Якщо досвіду на одній посаді достатньо для номінації і обовʼязки підходять по ноку, то про інші можна і не вказувати