PR CUAET
-
Дякую, а платити там не треба?
-
Аня, підкажіть будь ласка як ви відповідали на цей лист. Я думаю писати відповідь і по пунктам, так? Паспорт - додавали до аплікації, medical exam - є бумага що пройшла, relationship- все додала, фінанси - є документи з роботи, мілітарі - я і донька??? Що їм надати?
-
Відправлю вам в особисті
-
Коли ви подаєтеся на продовження/зміну статусу в Канаді, приходить автоматичний лист про те що у вас є статус на 6 місяців і не можна виїзжати (принаймні так здається на перший погляд, якщо не вчитуватися в текст). Цей лист означає що у вас є тимчасовий продовжений/умовний статус на час розгляду заявки, в разі якщо у вас ВЖЕ закінчився попередній статус. Це процедура так званого implied or maintained status. Якщо ваш поточний статусний документ все ще дійсний, то цей лист вас НЕ стосується. Відповідно якщо є дійсний паспорт + віза + ВП - можете їздити куди вам і коли вам потрібно. Якщо ж ваш попередній статус дійсно закінчився, цей лист підтверджує що за вами зберігається легальне право перебувати в Канаді (і в випадку саме продовження статусу, а не зміни, право працбвати/вчитися). Такий статус дійсно буде втрачено, якщо покинути Канаду до видачі нового документу. Проте незважаючи на дату в 6 місяців в листі, цей maintained/implied status зберігається за вами аж доки не буде прийняте рішення по вашій заявці.
-
Де ці рекомендації знайти? В кабінеті SINP? Вибачте, що турбую ще раз. Допоможіть, якщо знаєте що і як. Дякую
-
Цирк якийсь - консульство киває на МЗС, останні в свою чергу кивають на консульство) Оце по нашому блін
-
Порівняли сьогодні аплікаціі на КУАЕТ до ПР Дуже багато дрібних помилок в першій : то літера не така в рідних, то місяць не той, то поїздку пропустили, то роботу неоф не вказали Звісно в ПР пишемо все Питання: в ЛоЕ ліпше висвітлити все все? І пояснити, чи як ліпше буде?