PR CUAET
-
Де ці рекомендації знайти? В кабінеті SINP? Вибачте, що турбую ще раз. Допоможіть, якщо знаєте що і як. Дякую
-
Цирк якийсь - консульство киває на МЗС, останні в свою чергу кивають на консульство) Оце по нашому блін
-
Порівняли сьогодні аплікаціі на КУАЕТ до ПР Дуже багато дрібних помилок в першій : то літера не така в рідних, то місяць не той, то поїздку пропустили, то роботу неоф не вказали Звісно в ПР пишемо все Питання: в ЛоЕ ліпше висвітлити все все? І пояснити, чи як ліпше буде?
-
Теоретично ні, на цьому етапі вони вже мали перевірити якщо хотіли, тим більше що роботодавець той самий, якщо підвищення i NOC Tier той самий / ліпше (2->2 / 2->1)) На практиці хз, будь-який новий апдейт на порталі може додати «роботи» офіцеру. Якщо керівник адекватний - прийміть звісно пропозицію тільки попросіть на папері провести після p2
-
В мене те саме питання, в CUAET забула вказати шо працювала в США по Work and Travel Program кілька міс, чоловіку забули додати 1 неофіційну роботу Звичайно зараз все пишемо, але питання в тому, чи строчити це все в ЛоЕ? Так і писати шо забули?
-
Цікаво що в КУАЕТ є ті помилки яких немає коли робили поновлення ОВП (зняття обмежень). Може це врятує? ОВП має повну інфо, КУАЕТ через раз 😩
-
підкажіть будь ласка як оплатити збір при подачі на візу для дитини? Якщо відправляти в паперовому вигляді.. Ходжу колами на сайті і не можу зрозуміти що я роблю не так🤦♀️
-
Быстро - это на сколько быстро?)
-
Я в принципі драфт зробила вже. Тому що дійсно коли заповнювали КУАЕТ були в поспіху і стресі (принаймні мій досвід), хоч в намагалися вписати все все Але перепитую фахівців Better be save than sorry
-
Дякую за пораду !