PR CUAET
-
Оттава
-
2 листа від роботодавця 1 job offer І 2 повна характеристика + робочі обов'язки і підняття зарплатні Не знаю чи це вплинуло на прийняття рішення Але після того як чоловік їх додав рішення було миттєве Тому завтра додам свої
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, можливо хтось може порекомендувати установу, яка перевіряє документи по білдінгу ( повний перелік документів, який надає продавець) перед купівлею кондо ?
-
Але спочатку прийшло повідомлення про біометрію що дійсна Тому ми вже зрозуміли що продовжать Бо коли знімали обмеження то про бфометрію нічого не приходило А вже др вечора було рішення що продовжено
-
Дякуємо що поділились🙏
-
Схоже, вони взяли приклад з українського консульства, розтягувати розгляд заяв
-
Добрий вечір. Скористалась послугами бухгалтера і тільки вдома побачила, що вона зробила помилку в моєму email. Додзвонитися до неї доволі важко. Скажіть будь ласка які наслідки і як я можу це виправити?
-
Добрий вечір) підкажіть будьласка якщо наша сім'я планує подаватися по Express Entry (Canadian Experience Class), чоловік буде головним заявником, але в анкеті буде вся сім'я. Так от у нього teer 3, і рік канадського досвіду, який підходить під цю програму,, а в мене нажаль teer 5, є рік канадського досвіду, але нажаль цей teer 5 не підходить. Мене цікавить чи порахують мій рік досвіду роботи, щоб отримати бали, чи ні, і потрібно шукати іншу програму, буду вдячна за відповідь)
-
Добрий вечір, скажіть, будь ласка, на гуманітарну програму подаєтеся самі, чи можливо знаєте хорошого еміграційного консультанта, можливо можете когось порадити? Дякую за відповідь.
-
@tax_canada_accounting
-
Ні Для прорахунку вашого балу по ЕЕ досвід мати бути Нок 0-3 Чоловік зарахують
-
Ваш ріелтор має знати такі організації.
-
Гляньте вище у закрепах мій таймінг, побачите коли +/- отримаєте Portal 1 І ми цю тему вище проговорювали. Зараз знайду
-
Якщо IRCC надіслала вам запит на документи - ви маєте надати їх у встановлений термін.
-
Від моменту подачі до першого руху на федеральному етапі - 4 міс ( у 90% випадків) Далі піде рух.
-
Там після сабміту портал 2 оновлень аж до E -COPR не має. Одне оновлення про те що прийняли Portal 2 ( зазвичай наступний бізнес день після сабміту)
-
Наразі у Вас права строком до кінця дії Ворк Перміту. По отриманню ПР - міняєте їх строком на 5 років і потім кожні 5 років оновлюєте.
-
Ну тоді просто чекати ;) коли Портал 2 засабмітили?
-
Ні, вже не можна. Вам прийде Portal 1 дуже швидко. І ще одне, у вас вже ж номер ECOPR, по факту ви вже ПР ( хоч і не повністю) Виїдете - матимете отримувати окремий дозвіл на вʼїзд - це дуже проблемно буде. Тому краще будьте вдома.
-
На тому етапі де ви вже є - номінація вже заморожена. Тому видихайте і чекайте фінального рішення.
12 Jan 2024, 17:45
104788/467922
about an hour ago