PR CUAET
-
Добрий вечір. Скористалась послугами бухгалтера і тільки вдома побачила, що вона зробила помилку в моєму email. Додзвонитися до неї доволі важко. Скажіть будь ласка які наслідки і як я можу це виправити?
-
Добрий вечір) підкажіть будьласка якщо наша сім'я планує подаватися по Express Entry (Canadian Experience Class), чоловік буде головним заявником, але в анкеті буде вся сім'я. Так от у нього teer 3, і рік канадського досвіду, який підходить під цю програму,, а в мене нажаль teer 5, є рік канадського досвіду, але нажаль цей teer 5 не підходить. Мене цікавить чи порахують мій рік досвіду роботи, щоб отримати бали, чи ні, і потрібно шукати іншу програму, буду вдячна за відповідь)
-
Ні Для прорахунку вашого балу по ЕЕ досвід мати бути Нок 0-3 Чоловік зарахують
-
Якщо IRCC надіслала вам запит на документи - ви маєте надати їх у встановлений термін.
-
Шкода ( дякую за відповідь!!
-
Я подавалася 4 грудня, теж чекаю на AOR. Як можна бачити з іммітрекеру, то вже місяць немає руху по отриманню AOR. Я теж всіх прошу додайте свої кейси до іммітрекеру. Чим більше людей додають та оновлюють інфо, тим більш зрозумілою стає ситуація по термінах очікування.