PR CUAET
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-after-you-are-nominated
-
Обещал отписаться тут. Вчера был в посольстве в Вашингтоне. Мне удалось податься на паспорт без проблем, единственное связывайтесь с ними перед тем как ехать. Приезжайте в посольство заранее (был там за час до своей записи и приняли на полчаса раньше). Подтверждение легального пребывания - распечатал I-94. Для подтверждения адреса в США - бронь в гостинице на booking.com.
-
Як все не рухається 😅поки що, але ми ж всі оптимісти (поки що)
-
2. Заповнюю на сина 16 р ворк перміт і imm5710e не пропускає,хоче місце роботи.Син тільки навчався. Що писати?
-
Усім треба проходити мед огляд
-
Ви можете поставити і потім у клієнт інформейшн пояснити, а можете не ставити і потім у клієнт інформейшен пояснити. Від перестановки доданків сума не зміниться. Для перестрахування додати туди форму прл пройдено медкомісію
-
Що таке бенефіти? Може й в мене мають бути. Це ж медстраховка від роботи?
-
Еще б виза была американская)
-
Подскажите какой процент если в Украине положили на валютную карту деньги а тут снимать в банкомате , какой процент по кругу выйдет ? Спасибо
-
Доброго дня, скажіть ,будь ласка, для Portal 1,треба фото і зворотній бік відсканувати, чи тільки саме фото?
-
Невже ніхто не перекладав?))
-
Сподіваюся
-
Я думаю ви не перші
-
Не мають зняти. Вони пакет ваших документів тільки від ENIC приймають. Ви також можете їм зателефонувати, пояснити ситуацію і все розпитати.
-
Та вже пізно, бо відправила. А чи не стягують вони подвійну оплату за це?
-
И если этого не сделал, будет возврат? Я просто напечатала свои имя и фамилию в поле signature
-
Ваші друзі яким продовжили ще на 3 роки також додавали Джоб офер в кризову форму?
-
А скільки чекали ?
-
Довідки про Несудимість мають прийти по пошті.
-
Блин, а я написала дату подачи заявки в графе "до". Из-за этого вернут заявку, да?
12 Jan 2024, 17:45
104874/462754
3 minutes ago