PR CUAET
-
Додайте ваш кейс будь-ласка в трекер, щоб подальші оновлення тримати в одному місці і мати статистику для групи. Так як ви в перших числах подавались ваші дані дуже важливі для групи. Реєстрація там безкоштовна і акаунти анонімні. myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
У жовтні, через декілька днів після початку програми
-
А когда вы подались?
-
можна і мені в особисті. хочеться максимально підготуватися до дозапитів
-
Добре, ввечері зроблю
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, у вас в ПР аплікації ви бачите що біо або інші fees були заплачені? Я питаю, тому що листа, що я маю заплатити за біо, я отримала ще 21.11, послала proof of payment через web form, а все ще чекаю на запрошення на біо
-
Добрий ранок всім. Допоможіть будь ласка розібратися з NOC. Я 9 місяців проробила Document Control Manager/ QC Manager assistant in oil and gas sector. Зараз працюю в тому ж секторі, але в більшій компанії де виконую лише частину моїх попередніх обовʼязків Material coordinator in Procurement Department. Не розумію, як це підігнати під один Нок. Дякую
-
-
Нічого страшного. Вам просто не надходитимуть сповіщення про те що вас очікує лист в кабінеті CRA. Один дзвінок в CRA це виправить
-
По іншим документам, які завантажували в аплікацію: MEDICAL EXAMINATION Me and each of my family members have passed the medical exam on (вказуйте дату). The confirmations of medical exam passing for each family member were uploaded and submitted with the PR application on ( дата). Так далі по кожному документу зі списку.