PR CUAET
-
@prcuaetua
-
Окремий лист про зарахування біометріі приходить перед листом з апрув. Всього в кабінеті 4 листи по аплікації. Два на початку і два на фінальній стадії
-
2 місяці 28 днів
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, таке питання: employer (owner daycare) був у списку designated. Якщо змінюється owner по франчайзингу, проте назва лишається тією самою, чи змінюється критерій designated employer в списку AIP??? Дякую
-
Вибачте, а можна питання не в тему? Я змінити логін на сайт з Дії на будь щл інше? Бо Дія впізнає моє обличчя тільки в одній кімнаті і тільки при деному світлі. Вже око сіпається
-
У меня была виза еще до приезда в Канаду
-
Доброго дня. Чи хтось може підсказати про дохід на сім'ю при подачі на номінацію і ПР, а саме LiCO. Згідно гайду програм на сім'ю з 3х осіб треба мати річний дохід 42110кан. Мій дохід як апліканта менший донної суми, чоловік в даний момент не працює бо знаходиться в temporary lay off. Чи можу в такому випадку подавится? Чи є якісь інші варіанти? Чи достатньо показати кошти на рахунку?
-
Доброго дня, Хто в курсі, підскажіть, будь-ласка, якщо документ на англійській мові, але печатка стоїть з українськими буквами, то чи потрібно робити додатково переклад на англ цього штампу? Приклад виписка з ПриватБанку на англ мові
-
Доброго дня, Підскажіть, будь-ласка, хто у курсі, якщо документ на англійській мові, але печатка стоїть з українськими буквами, то чи потрібно робити додатково переклад на англ цього штампу? Приклад виписка з ПриватБанку на англ мові
-
Спасибо