PR CUAET
-
Наша не окрема але наприклад Афганістан згадали у квотах H&C, інші країни також у refugees квотах. Українську ніде ні слова. Дуже дивно. І так оптимізація і обіцянки будь якого уряду працювати краще але потім, ну то таке. Подивимось. Тільки час покаже що та як і коли ))
-
дякую)
-
Не нагнітайте! Який у нас є вихід? Чекати або подаватися по іншим, там де все швидко. Вибір очевидний, якщо ми тут.
-
дякую. Мені поки що просто автоматом підтягнулась біометрія та отримала перші 2 листи. Чекаю…
-
Вам мало б вистачити документу що видали в клініці, коли перший раз проходили медекзам. В IRCC мають ваші результати. Наприклад на ПР навіть можна не прикладати того листа з проходженням медекзвму тому що в їх системі все видно (по вашому UCI), вони і так його зараховують. На скільки я памʼятаю для зняття обмежень і для нового WP чи SP треба загрузити медекзам. От і загрузить Ваш листок. Чи ви його згубили. Як згубили то загрузіть той лист що в клініці Вам видали (але там має бути зазначене ваше UCI).
-
та я ось прочитав, щось нічого не зрозуміло) have a minimum total gross annual revenue of $400,000 for the most recent fiscal year (the year used for tax or accounting purposes) and employment of a minimum of 3 full-time (or full-time equivalent) employees in Alberta У мене на роботі багато найманих працівників, роботодавець має великий дохід, але чи декларує він його і як? Мені що, просити власника скидати мені данні по сплаченим податкам ? XD Короче, все робиться щоб унеможливити подачу на PR, як я бачу
-
Ок, тоді треба перегрузити комп, знову зайти і закачати фото. Таке іноді буває що висить.
-
Ще треба підходити під ті програми для початку