PR CUAET
-
Ще треба підходити під ті програми для початку
-
Робити дітям паспорти.
-
Я теж питала, мені казали ліпше почекати на екопр
-
Тож, як бачите, можна
-
Українку в понеділок о 8:12 ранку збив автомобіль на пішохідному переході в Єдмонтоні. Водій втік з місця події, попередньо розбивши знак STOP. Поліція розшукує водія оранжевого Dodge Journey 2011-2012 років. Жінка перебуває у лікарні з важкими травмами. Її 6-річна донька, яка під час ДТП була разом з мамою, не постраждала. Якщо ви бачили помаранчевий автомобіль, як на фото, з пошкодженнями передньої частини, повідомте в поліцію. Водій наїхав на опор-знак зупинки, тому пошкодження мають бути помітними.
-
Кстати да. Те кто сейчас думают подаваться и не хочет бесконечного затягивания сроков то есть смысл подаваться на провинциальные программы. Будет быстрее если только эту программу не ускорят
-
Як на мене - Подавайтесь зі старим, як прийде запит на новий тоді і дасте інформацію про нього. Або як варіант, коли прийде новий, загрузите інформацію про нього до вашого кейсу, через web form. Але консультація імміграційного консультанта вважаю потрібна.
-
підкажіть куди платити будь ласка, бо я шукаю на сайті і заходжу у глухий кут🤦♀️
-
Спасибо
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children/eligibility.html
-
Ну то ясно що коли відкриють і якщо)
-
Зверніться до @OstapBosak Yana Barbican Immigration
-
так. Абсолютно всі іміграційні провінційні програми Альберти це AAIP
-
Вы работаете в warehouse?
-
Те кто только приехал по куает им есть смысл подаваться на эту программу. Будет быстрее чем ждать соответствия основным канадским программам. Те кто после куает и без воркпермита тем более только на эту программу.
-
Так якщо відкриють ці штуки будуть до неї відноситись
-
а що робити як ресурс який ви вказали показує курс 1,349 а мій банк міняв по 1.31?
-
AOS входить в них ?
-
Це для всіх
-
Alberta Advantage Immigration Program
12 Jan 2024, 17:45
105182/437870
2 minutes ago