PR CUAET
-
То це ж та, що дає додаткові бали через експрес ентрі? Це ж не оплртюніті. Чи я не так розумію ?
-
Ну до чого тут нагнітайте. Люди сидять навіть без аор з початку листопада. Якщо є вибір податися за звичайною програмою наприклад spouse, то мабуть цим людям буде корисно знати реальні справи. Бачила повідомлення від тих хто мав варіант за економічною але подалися тут бо думали що тут проще. Або здається H&C навіть швидше йде і т д . У кого нема вибору і якщо так далі були повна тиш, то треба щось робити. Писати до MP, може конгрес українській і т д
-
Я за все провинции не берусь сказать. Но в Альберта достаточно на низком уровне язык, диплом и работа. И все. В прошлом году и сейчас очень многие получили пр. Сейчас податься нельзя. Те кто подался вместо провинциалки на эту новую программу по срокам сильно потеряли, хотя рассчитывали наоборот.
-
Підкажіть, тобто зараз неможна отримати другий паспорт, якщо першому більше року ? Чи я не то зрозуміла
-
Привіт Хто може написати які документи потрібно обовʼязково загрузити в CRA для отримання дитячих бенефітів будь ласка. Бо ми тут вже 21 місяць (подавались в 21 місяць), вже ПР два місяці, і сьогодні отримали відмову 🙄🙄🙄
-
Дуже дякую. Я спробував. Це ж Portal 2 , мені правильно сказали?
-
Хтось сьогодні пробував подаватися на новий перміт, чи були проблеми з переходом на сторінку заповнення аплікації, бо мене «викидає» після входу в IRCC account на таку сторінку… пробувала кілька раз, і нічого не виходить😔
-
Цікаво чи можна вважати, що вони потикали паличкою aos після цієї новини )
-
Раніше але відсилали їм інформацію про вас: зріст, колір очей, коли перший раз приїхали в Канаду і таке інше?!
-
Ні, не маю, тільки цей email
-
Всім привіт! Чи правильно я розумію, щоб податися на Accelerated Tech Path Way, треба мати профіль в ЕЕ, з скором 300 і вище? Підкажіть хто подавався вже, треба платити за неї і скільки?
-
Ні, зачекайте. Ви маєте pdf файл разом з цим листом?!