PR CUAET
-
Я за все провинции не берусь сказать. Но в Альберта достаточно на низком уровне язык, диплом и работа. И все. В прошлом году и сейчас очень многие получили пр. Сейчас податься нельзя. Те кто подался вместо провинциалки на эту новую программу по срокам сильно потеряли, хотя рассчитывали наоборот.
-
Підкажіть, тобто зараз неможна отримати другий паспорт, якщо першому більше року ? Чи я не то зрозуміла
-
Привіт Хто може написати які документи потрібно обовʼязково загрузити в CRA для отримання дитячих бенефітів будь ласка. Бо ми тут вже 21 місяць (подавались в 21 місяць), вже ПР два місяці, і сьогодні отримали відмову 🙄🙄🙄
-
Дуже дякую. Я спробував. Це ж Portal 2 , мені правильно сказали?
-
Хтось сьогодні пробував подаватися на новий перміт, чи були проблеми з переходом на сторінку заповнення аплікації, бо мене «викидає» після входу в IRCC account на таку сторінку… пробувала кілька раз, і нічого не виходить😔
-
Цікаво чи можна вважати, що вони потикали паличкою aos після цієї новини )
-
Раніше але відсилали їм інформацію про вас: зріст, колір очей, коли перший раз приїхали в Канаду і таке інше?!
-
Ні, не маю, тільки цей email
-
Всім привіт! Чи правильно я розумію, щоб податися на Accelerated Tech Path Way, треба мати профіль в ЕЕ, з скором 300 і вище? Підкажіть хто подавався вже, треба платити за неї і скільки?
-
Ні, зачекайте. Ви маєте pdf файл разом з цим листом?!
-
То значить, загрузити PDF ?
-
Вам видали форму T4А або Т5018?
-
Правила брати середній курс за рік. Він зараз за 2023 рік є 1.3497