PR CUAET
-
Дякую, чи можете порекомендувати хорошого консультанта?
-
Мабуть в кожній провінції і в кожній клініці свої правила проходження. В нас без того першого листа не можна було здати ні кров ні рентген.
-
Зверніться до консультанта.
-
Я просто боюсь що цього листа можливо вони і не зробили на вас і не надали інфо про Вас в IRCC… Це їхня помилка тоді однозначно! Нам теж зробили донці помилку в цьому документі, що прийшлось на ПР перездавати новий медекзам, а це на хвилинку 300 саd.
-
Зараз правда 35 дол, але записатися можна зручно онлайн: www.pravolaw.ca/booking-calendar/online-notary-services?referral=service_list_widget
-
Це для всіх потоків де треба job offer. Якщо умови не виконуються, то всеодно можуть номінувати але обмежену кількість людей. В залежності від стажу компанії. Якщо 2 роки - 1 номінація, якщо 3 - 2, якщо 4 - 3, і тд
-
І я пам'ятаю що просив зберегти в электронному вигляді. Передився вдома всі флешки, email та нічого не знайшов. Можливо загубив, чи дружина форматнула
-
Я думаю, в нас було теж саме, але без листів. Хоча я хз. Саме погане, якщо вони брешуть та не передали мій екзамен в ircc. Я не знаю, як їх перевірити.
-
І для руралу
-
Для всіх цих потоків вводиться те що я запінив...
-
Я теж цього боюсь... Вы маєте рацію. Вони клянуться і божаться, що вони зробили та подали документи в ircc.
-
Дякую, написала)
-
До речі кому потрібен Українськомовний нотаріус, яка може зробити все онлайн звертайтеся до Олени Шкаровської Office@pravolaw.ca, телефон 647-907-6864 Ціна $30+ПДВ Ми робили у неї 👌
-
Оптометрист, здається, ліцензована професія в Канаді, хоча можу помилятись. Там здається реєстрація потрібна і здача екзамену. В моєму випадку регуляторного органу немає.
-
AAIP application streams
-
Part of Alberta Advantage Immigration Program
-
Добрий день, можете підказати адресу в Оттаві де подавати паспорт?( знаю,що там дві) І як проходить оплата старшим 16.
-
Вони не передали дані по вашій дочці в ircc?
-
на комп'ютері IELTS показує помилки як celpip?
-
Та ще я вже подала документи на pr, і це буде проблема гірше, ніж wp. Якщо вони мене не подали. Але ж номер UMI є, хоча що значить, що цей номер є - я хз знову...
12 Jan 2024, 17:45
105358/437877
4 minutes ago