PR CUAET
-
А если у работодателя несколько бизнесов, и в целом он работает больше намного двух лет, но тот бизнес в котором я например работаю ещё нет двух. Тогда не подходит? Express entry Canadian experience class эти требования не касаются же?
-
Думаю багато хто подається на цю програму бо не потрібно здавати мову( у нас саме так).
-
але ж я правильно пам'ятаю, що для Tech Pilot не треба мати LMIA? бо я вже ні в чому не впевнена
-
І оплачували послугу у них на місці карткою?
-
Це вже залишиться не відомим. Я не хотіла розбиратися, і коли вони сказали що пройшло більше року і вони не можуть виправити помилку, я просто пішла з нею і зробила медекзам для ПР.
-
Це ще добре що вони вам хоч щось видали, тут нещодавно спілкувалась з однією дівчиною, так вони за фіналізований лист медекзаму гроші запросили окремо 😡
-
Якщо номер UMI є значить все Ок. Але от перевірити чи не зробили вони помилку (дата народження наприклад одна цифра інша і все данні не сходяться) не помішало б.
-
Скажіть, будь ласка, чи доречно продовжувати ворк перміт (закінчується в 2025), якщо існуючий паспорт також до 2025 а новий ще не робила?
-
🌟 ЗМІНИ ВИМОГ ДО РОБОТОДАВЦІВ ПО ПРОВІНЦІЙНІЙ ПРОГРАМІ АЛЬБЕРТИ 🌟 🔍 Важлива інформація для всіх, хто планує іммігрувати через Alberta Immigrant Nominee Program (AAIP)! 📢 Від сьогодні Ваш роботодавець має відповідати наступним критеріям, для того щоб Ви мали змогу іммігрувати: ✅ Мати бізнес не менше, ніж два фінансових роки. ✅ Мінімальний загальний річний оборот у розмірі $400,000 за останній фіскальний рік. ✅ Мати в штаті не менше трьох співробітників в Альберті. 👉 Переконайтеся, що ваш потенційний роботодавець відповідає всім вимогам програми. 📌 Для роботодавців, вводяться обмеження на кількість номінантів, яких вони можуть підтримати. 📌Важливо знати, що якщо Ваш роботодавець підтримує більше кандидатів, ніж дозволяє програма, плата за аплікацію не повертається. Джерело
-
Шановне панство! Дозвольте висловити свою думку . Канада надала українцям програму яку нікому і ніколи не надавала. Дякуємо нашим канадцям-українцям , які цьому посприяли! Але , по моїм спостереженням- багато незадоволених серед канадців ( вихідців з інших країн: мусульманських в тому числі ) такої підтримкою українців. Тому публічно показувати цифри і строки по програмах для українців ( в тому числі і по воззʼєднанню родичів), то дратувати інші національності. Тому я вважаю, не треба шукати зраду там де її немає. Все буде добре ! Всі отримають PR! Треба тільки почекати!
-
Фото може бути зроблене не пізніше 12 місяців на порталі 2! Для загрузки на федеральному рівні не пізніше 6 місяців! Якщо загружати фото з федерального, тоді воно має мати зазор хочаб 2 місяці, бо розгляд на видачу eCoPR може тривати до 2 місяців.