PR CUAET
-
Це неправильно( якщо паспорт книжечка треба вказувати 01/01/3000
-
Якщо недавно видалено то можна зайти в керівництво недавні дії і там показує що видалено але через 24 години пропаде повністю
-
воно там в сліпах, якщо не має, значить банк ще не згенерував і не вигрузив дані за 2023 рік. Там же мають бути і Т5 сліпи з сейвінг аккаунтів
-
Да. Я имел ввиду , что континтиниус будет здесь логичнее. А то звучит как будто - он всегда захотел стать кино-звездой.
-
Україномовна
-
На скрині нижче aut-01 і лінк на цю форму
-
Так там ще список податкових документів на півсторінки. А так у мене у чоловіка роботодавець завод великий з філіалами по всій Канаді та сша на сайті фін інфо в останній раз в 2022 оновлювали. І щось мені здається роботодавець поменше може взагалі сказати що lease or rental documents то конфіденційно🤷♀️🫠
-
А ви заповнювали аплікацію так як у відео було?
-
Ми вказали дату закінчення закордонного паспорту
-
киньте посилання де ви це взяли...це ж форма представництва в податковій
-
В CRA акаунті немає 🤷
-
Час от часу не легче
-
Ого. Так компания может действительно сказать нафиг мне такое нужно 😨
-
Але реально lmia теперь здається отримати легше
-
У вас англ 9999? Бо якщо менше то після року додається більше
-
В мого чоловіка компанія як раз така але на сайті канадському тільки загальна інфа, все на американському. Ну з купою нервів думаю можна отримати з них щось
-
Вже заявку відправили 🤷 хотіли нічого не вказувати, але ніяк не пропускало, то вже вказали до 2028. Вважаєте треба написати в кризову форму?
-
А как узнать имеют или нет?
-
пощастило тим, чиї компанії мають свої акції на біржі...їм не треба того вороху документів
-
Треба прокрутит вниз та скачати document checklist
12 Jan 2024, 17:45
Post 105437 of 384925
less than a minute ago