PR CUAET
-
Ого. Так компания может действительно сказать нафиг мне такое нужно 😨
-
Але реально lmia теперь здається отримати легше
-
У вас англ 9999? Бо якщо менше то після року додається більше
-
В мого чоловіка компанія як раз така але на сайті канадському тільки загальна інфа, все на американському. Ну з купою нервів думаю можна отримати з них щось
-
Вже заявку відправили 🤷 хотіли нічого не вказувати, але ніяк не пропускало, то вже вказали до 2028. Вважаєте треба написати в кризову форму?
-
А как узнать имеют или нет?
-
пощастило тим, чиї компанії мають свої акції на біржі...їм не треба того вороху документів
-
Треба прокрутит вниз та скачати document checklist
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-how-to-apply
-
та спитайте у компанії чи вона продає свої акції на біржі...вони знають... щє ця інформація має бути опублікована на сайті компанії...подивіться чи є у вас розділ "для інвесторів" на сайті і чи є інформація яка сьогодні вартість 1 акції компанії....якщо компанія публічна - вона мусить мати цю інформацію на сайті
-
Особливо якщо роботодавець не дуже великий то він буде просто щасливий додатково щось надати🫠
-
Подскажите, если по ноку определяет в Trade раунд, есть год опыта, тогда и в CEC еще определяет, а это General раунд? Но в General не дотянем по баллам точно
-
Англ - 9, 8, 7, 7.5 - середнє 8 От намагаюсь зрозуміти що мені там після року ще добавиться
-
Складно сказати. Внутрішній паспорт впринципі не така важлива історія. Але все таки документ, де ви взяли дуже рандомну дату як expiration date. Чесно нічого не можу сказати тут. Наврядчи це може бути місреп, але я не консультант, не впевнена
-
Такой родной для многих тут Амазон думаю имеет 😂😂😂
-
Ви по ноку підходите в category based Trades? Тоді ви в пулі category trades & general
-
В секції skills transferability додається ще злається 50 балів
-
ЕЕ & ПР подача не рахує середньоарифм. Кожна секція впливає
-
Дякую! Я вже дзвонив. Дорого. Не враховують укр. стаж
-
Після того,як подасте всі дані, відповіді на питання,підтягнете документи,що запросить програма. Аж в самому кінці буде запроповано оплатити візу,там натиснете оплатити і будуть Вам всі дані. Хай щастить.
12 Jan 2024, 17:45
Post 105449 of 390833
about a minute ago