PR CUAET
-
😫😫
-
Так, там про селпіп мова.
-
Вибачте, але ті хто не задоволений підтримкою українців серед «канадців» просто нажаль не знає історію цієї країни трохи більше ніж написано в книжечці для підготовки до екзамену на громадянство. Прийом біженців з різних конфліктів почався ще з 60х та став частиною імміграційної політики. Це раз. І вклад українців в розбудову Канади як країни сетлерів є надзвичайним, тож як то кажуть - заслужили. І кожен має право обговорювати строки, констатувати факт що не надають аор вже більше місяця НІКОМУ, і так далі. Ми сплачуємо податки і маємо право вимагати щоб піар нашим родичам обробляли на рівні з іншими програмами та національностями.
-
Да тенденция "усложнений" очевидна 😕😕
-
Будем ждать, шож..
-
Я уже вообще ничего не понимаю, не внимательная Спасибо вам большое за ответ Блин, желаю чтобы у вас все гладко и быстро прошло, и вообще всех благ вам!
-
Аминь
-
Каждому кто в ночь на Ивана Купала найдет цветущий папоротник и принесет его офицеру лично в руки, покажет на счету пару сотен тыщ долларов, купит три дома в Альберте и родит 5 сыновей будет открыта святая святых и разблокирована кнопка Сабмит для подачи на ПР
-
Підскажіть будь ласка, проживаю в іншій країні але хочу відкрити самозанятість в Канаді по ВР, в ІТ сфері. Але в Канаді не буду знаходитись. Е сайт, але платіжну систему зроблю іншої країни но домен ьуде канадський і люди в Канаді будуть купувати Де мені платити налоги? Підскадіть будь ласка