PR CUAET
-
У цій гілці описан весь процес від початку до кінця. Спочатку берете її з дії, потім роздруковуєте, заповнюєте заяву, оплачуєте послуги посольства 40 сад на людину, вкладаєте все це у конверт, плюс додатковий конверт на зворотню доставку до вас. Все це по пошті відправляєте у посольство або консульство. Отримаєте теж по пошті назад довідку.
-
думаю що ні
-
Скажіть хто відправляв в Едмонтон зараз з витягом і отримав, скільки треба чекати?
-
Nova Scotia
-
Яка у вас провінція?
-
Яка у вас провінція?
-
++ У мене така ж ситуація. Консульство отримали пакет документів 21.11 і тиша. Вчора відповіли на електронну пошту стандартним листом з помилками і все. Ну і слухавку не беруть звичайно ж
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка довідку про несудимість з України потрібно особисто їхати у консульство чи можна замовити онлайн?Дякую
-
Нет. Без визы вас даже в самолет не пустят.
-
Вы так же можете предоставить только один документ в оба окна Написать employment verification letter так, чтобы он содержал всю требуемую информацию для обоих документов Я так делал и у меня не было проблем с номинацией
-
Для тих у кого нема дії витяг для консульства можна взяти тут vytiah.mvs.gov.ua/
-
Зрозуміла, дякую👍
-
Джоб офер у вас один, его и давайте с той зп что была на тот момент, в employment verification будет будет уже новая зарплата
-
Як я написав, віза отримана рік тому на 3 роки, тобто через 2 роки вона не буде дійсна. Ворк перміт сам по собі надає право вʼїзду в Канаду?
-
Можливо тут на це не звертають уваги чи може в них доступу до бази нема і вони просто передають паспорти
-
Я відправляла в листопаді із витягом з дії і все ще чекаю на довідку.
-
Вітаю. Хочу приїхати до Канади (Вінніпег) в березні. Ціль - отримати WP , оформити банківську картку , SIN, медичне страхування, пройти медогляд, отримати допомогу, поміняти водійські права. Потім виїхати та повернутися літом чі в осені . Скільки часу потрібно на це (+,-),і можливо шось простіше залишити на потім. Дякую.
-
так, ми теж готові були писати, що недіючий паспорт залишився в Харкові, бо він був не діючий вже до 2022 року. Але від нас навіть це не просили.
-
Дякую Остапе. Тобто це є необовʼязково я правильно вас зрозумів.
-
В мене був 1 просрочений і 1 діючий паспорт. Коли я в Україні отримував 3-й, то в мене вимагали здати недіючий. Оскільки я його з собою не брав, то просто писав заяву, що він втрачений Це так було в ЦНАПі
12 Jan 2024, 17:45
10553/429666
3 minutes ago