PR CUAET
-
і на ці доки приходять дозапити. гляньте у гілку Military
-
форму то ми прикріплювали з прочерками, але потрібно ще доказ - військ квиток, приписне, loe - цього здебільшого ніхто не прикріплював
-
Ми їздили з порталом 2, за тиждень до eCoPR, все Ок
-
А ми разве не заповнювали цю форму про службу в анкеті, коли подавались ? Чи це інша форма?
-
Можна їздити і без eCoPR (з порталом 1 і 2) в Америку на власному авто або пішки. Звичайно при наявності Американської візи.
-
100% - всюди n/a або none
-
Так, тому в ircc навіть спеціально є відповідь на це питання) ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1649&top=23 А незаповнених полів вони дійсно не люблять, завжди варто писати «not applicable” наприклад якщо нема сестри, не працював в гос структурах і тд. Не лишати порожнім
-
Прийде обовʼязково, просто листи можуть приходити не парами, а один за одним, і час між листами може бути.
-
Подала оскарження і прикріпила ще 20 документів… нехай копирсаються тепер 😡 Я ж не думаю що можуть відмовити тому що сукупний дохід 100 000 за рік 🤔?!
-
Я не Остап, але подібнтх питань море було. Ні, не є українці лміа exempt
-
аналогічно і в нас. не турбуйте їх з веб формою. очікуйте запит або eligibility check - пришлють вам повний список
-
Підкажіть, будь-ласка, хто знає З Оттави відправити паспорт поштою, що для цього потрібно? Дякую!
-
клас. я також поштою тоді півящика відправив - люблю документи - все життя в accounting