PR CUAET
-
Я не Остап, але подібнтх питань море було. Ні, не є українці лміа exempt
-
аналогічно і в нас. не турбуйте їх з веб формою. очікуйте запит або eligibility check - пришлють вам повний список
-
Підкажіть, будь-ласка, хто знає З Оттави відправити паспорт поштою, що для цього потрібно? Дякую!
-
клас. я також поштою тоді півящика відправив - люблю документи - все життя в accounting
-
Готовые паспорта выдают в 12.00 . А очередь за паспортами занимают заблаговременно , очень много людей бывает .
-
#Оттава #Економія часу #Гайди Якщо вам щось завірити принесіть цю копію одразу Робіть чек в вашому банку і платіть одразу чеком (bank draft) так як якщо прийдете без чека вам напишуть суму і пошлють в якусь точку оплачувати. Вам в консульство а не в посольство (вони поряд і можна переплутати) 331 Metcalfe St, Ottawa, ON K2P 1S3 = = = P.S: сьогодні були , тцк не було, працівників було декілька , всі бігали і суєтились, роботи дуже багато. Всім удачі 🤞
-
Скажіть будь ласка, яким письмом відправляли папері і обратне пісьммо ??
-
До конкретно обговорюваної новини - не при чому. Просто хотіла впевнитись, що я правильно пам'ятаю, що для Tech Pilot Lmia не треба. Бо може вже й тут щось змінилось, а я пропустила
-
і переклад непотрібний тому що дублюється англійською
-
дата видачі - дата заверш
-
номер id
-
Підкажіть будь ласка хто обміняв внутрішній укр. паспорт на ID , що тоді вказувати ?