PR CUAET
-
Так. Виявилося що реєстрація не назавжди. Її треба відновлювати
-
Серйозно? В мене від подачі до АОР зайняло 14 днів. Але не прийшла біометрія, а нотатки ще 30 чекати? Нааайс;)
-
Так і мені... я просто навіть не знаю для чого стільки багато документів треба, як деякі подавали... може це тільки якщо почтою... але онлайн все набагато простіше і швидше то однозначно, плюс видно всі інші повернення gst hst та кліматичні, однозначно кабінет це классно
-
Ні. Робили звичайні за 10 днів максимум. Не 587 днів. Це повний колапс системи
-
🔴 ВАЖЛИВО 🔴 ⚠️ЗАКОН ПРО НЕОБСЛУГОВУВАННЯ ЧОЛОВІКІВ БЕЗ ВОЄННОГО КВИТКА МАЙЖЕ ПРИЙНЯТО! 😮💨 Поспішайте замовити новий паспорт, поки закон ще не підписали. Це ваша остання можливість діяти за старими правилами! ⭕️ Допоможемо опинитись в посольстві як найшвидше ,без передоплат 📲Звертайтесь за консультацією 👇🏻 t.me/Anna_Filkov
-
Добрий вечір) Така ситуація,може хтось з таким питанням зіштовхнувся! Ми хочемо дитині загран паспорт ,а дитина в мами паспорт вклеїли і візу також. Нам потрібно,ще раз роботи дитині візу,чи можна залишити в мама в паспорті?
-
30 днів
-
Вы делали когда-то супервизу?
-
Проходной 525
-
Дякую дуже
-
Не знаю. Відправте ще раз все правильно.
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, а якщо ми не правильно зрозуміли і вказали так( бо в нього рідна сестра з піаром), що в такому випадку робити? Адже це не вірна відповідь(
-
Боюсь,що будемо чекати,а довідка не прийде.Порадьте,будь ласка,що робити
-
Доброго дня, підкажіть,будь ласка,чоловік замість підпису поставив ім'я і фамілію у запиті на довідку про несудимість у Польщі.Чи не буде це проблемою,що нема підпису?
-
Добрий вечір. Хтось може підказати адресу де подають заявку на загранпаспорт в Оттаві? Це консульство чи посольство? Щось я трохи заплутався
-
Так вони кажуть очікувати 30 днів. Мені прийшли день у день
-
Захід з імміграційних питань у north vancouver
-
То вже відправив, просто термінів не побачив ніде, тому і вирішив запитати тут, бо бачив, що тут радили замовляти час від часу… А 5 баксів для Канади навіть і смішно.
-
Ну тоді 5 баксів і 30 днів)
-
Ну то вже інша справа. Головне знати що нічого там критичного немає:)
12 Jan 2024, 17:45
105678/403742
about a minute ago