PR CUAET
-
От бачте, казали на що чекатиму ще після отримаю ПР…🤣🤣 Тут є на що чекати 🤣 Чекаю тепер на дитячі 🙄😉
-
Я чекаю зараз на екопр, допуск до екзамену на ліцензію, податкову декларацію (є FGSA а з ним рахують ручками)....
-
Після цього буде надіслано інструкція і заяви до заповнення, і тільки тоді виставляється рахунок. Після його оплати та відправки чеку замовлення йде в роботу.
-
В нас те саме тільки без чекання на ПР. Чекаємо допуск до іспиту на сертифікацію…, дитячі, і повернення подвійно оподаткованого налогу в 2022 році… 👍
-
Вы читали там есть два условия при которых старый пермит действителен? Первое условие : пока не истекает срок действия старого пермита, а второе условие: пока не вышел приказ об удалении старого. Меня смущает этот второй пункт. Я так понимаю что офицер может подать заявление на удаление старого пермита на основании выдачи нового...
-
Підкажіть, хто знає Працювала 7 років стюардесою, у формі Куает і зараз на федеральний вказала тільки подорожі, планувала просто додати ше лист з поясненням Але знайома сказала, шо вона вказувала всі рейси і на форумах начиталась шо теж тіпа треба вказувати Але це навіть нереально, їх там буде міліон тих рейсів Хто знає точно як правильно?
-
Так, підходити я в Альберті. Дякую.
-
А можна поштою?? Наче такої опції не було
-
Дякую.