PR CUAET
-
А можна поштою?? Наче такої опції не було
-
Дякую.
-
-
Для підняття настрою
-
Доброго вечора. Планую подаватись на подовження перміту. Підкажіть будь ласка, як розумію, треба подавати всю сімʼю в одну анкету. В мене паспорт дійсний ще 4 роки, а в дітей паспорти строком до 2026 року. Донці з візітор рекордс хочу зробити work permit. І це все в одній заявці вказувати? Якщо повезе і перміти подовжать, не буде такого що, через те, що в дітей паспорти до 2026 року то перміти всім нам подовжать до 2026? Тобто опираючись не наші з чоловіком паспорти, а на строк діі дитячіх. В них додаткові ще 3 роки не «вміщуються» по сроку паспортів. Тільки на початку квітня будемо робити ім нові паспорти. Як думаєте, подаватись разом, або краще тільки мене з чоловіком? А дітей потім подовжити, на підставі наших пермітів.
-
А кто сколько ждал паспорт? И какой доставкой ?
-
Добрый вечер, у меня вопрос все таки по поводу продления study permit детям, на сайте есть информация что можно иметь два разрешения, но при условиях: второе условие меня волнует больше всего! То есть при выдаче нового разрешения ,старое офицер может удалить, так ли это? Либо же что означает второе условие которое обозначено в фото?
-
А есть кто-то кто проходил медицину в 2022 году и кому засчитали?