PR CUAET
-
Добрий вечір. Підкажіть будь-ласка, А де можна відстежувати вибірки Альберти по ЕЕ окрім сайту Alberta.ca ? Дякую
-
@OstapBosak Буду дуже вдячна якщо дасте відповідь!🥹
-
Так, зарахували. Зараз діє тимчасова полісі, по якій зараховують медицину, здану протягом останніх 5 років. Як раз сьогодні нам підтвердили в листі, що зарахували медицину для всіх членів сім’ї. Здавали в квітні 2022
-
Через скільки прислали?
-
да. Прошли здесь для куает, зачли на пр. Хотя это глюк скорее всего, куает-медицина совсем поверхностна по сравнению с пр
-
Раз нічого - ок🤷♀️ шукайте на сайтах федеральних чи інших провінцій тоді.
-
Ви її додавали самі, чи вони її підтягнули самі?
-
Доброго вечора! Хто знає як зберегти заповнену у Adobe Acrobat форму IMM5710 на новий WP зберегти файлом на ноутбук, або як її вставити на сайті, щоб офіцер мав доступ переглянути її. Я пробував зберегти, але політика конфіденційності не дозволяє цього зробити. Допоможіть будь ласка. Що потрібно робити? Дякую
-
Можете додати через веб форму. А можете не додавати, а дочекатися листа eligibility passed. На нього все одно треба буде відповідати і там буде про медицину питання. Тоді можна буде і відправити.
-
Я говорила про pr. На WP на продовження ні собі, ні бабусі не додавала. Бабусі вже прийшов новий ВП до 2027 року.
-
Дякую. Ми подались але не додавали. Думаю, що краще додати зараз, щоб вони вже там були.
-
Додавали при подачі анкети