Привіт, я Надя і я твій тренер по IELTS. А це мій мій супер корисний інстаграм де я розповідаю як скласти ielts на 7+ з першого разу!
www.instagram.com/ielts.hub?igsh=d2g3NW5wbTc2dWVh
Готую студентів на своєму курсі ще до того як Канада стала таким мейнстрімом. Трошки про себе я живу та дуже люблю Київ, викладаю екзаменаційну англійську з 2011 року, почала у своєму рідному місті Донецьк. В мене є чудовий чоловік. Магічним чином і тут англійська спрацювала ми зустрілись на курсах IELTS) потім разом приїхали в столицю після 2014. З 2019 року я викладаю суто IELTS на своєму курсі, який проходить 2 рази на рік, складається з 19 лекцій, триває 15 тижнів та дуже круто не тільки готує студентів до 7+ а і прокачує загальну англійську. Як раз старт найближчого потоку 26.03, а усі деталі та програму курсу можна знайти у мене в профілі.
Лекції записані і можна дивитись коли зручно, питання задавати мені на пряму у нашому особистому чаті з кожним студентом, тому якщо Ви вже в Канаді не переймайтесь щодо часової різниці. На курсі також є онлайн зустрічі з цікавими та корисними вправами, студентський чат та звісно дуже прискіплива та доцільна перевірка ваших робіт, жодна помилка не втече від нас
Переходь в мій профіль та читай детальний опис курсу у закріплених сторіз, підписуйся щоб дізнатись усе про IELTS