PR CUAET
-
Привіт, я Надя і я твій тренер по IELTS. А це мій мій супер корисний інстаграм де я розповідаю як скласти ielts на 7+ з першого разу! www.instagram.com/ielts.hub?igsh=d2g3NW5wbTc2dWVh Готую студентів на своєму курсі ще до того як Канада стала таким мейнстрімом. Трошки про себе я живу та дуже люблю Київ, викладаю екзаменаційну англійську з 2011 року, почала у своєму рідному місті Донецьк. В мене є чудовий чоловік. Магічним чином і тут англійська спрацювала ми зустрілись на курсах IELTS) потім разом приїхали в столицю після 2014. З 2019 року я викладаю суто IELTS на своєму курсі, який проходить 2 рази на рік, складається з 19 лекцій, триває 15 тижнів та дуже круто не тільки готує студентів до 7+ а і прокачує загальну англійську. Як раз старт найближчого потоку 26.03, а усі деталі та програму курсу можна знайти у мене в профілі. Лекції записані і можна дивитись коли зручно, питання задавати мені на пряму у нашому особистому чаті з кожним студентом, тому якщо Ви вже в Канаді не переймайтесь щодо часової різниці. На курсі також є онлайн зустрічі з цікавими та корисними вправами, студентський чат та звісно дуже прискіплива та доцільна перевірка ваших робіт, жодна помилка не втече від нас Переходь в мій профіль та читай детальний опис курсу у закріплених сторіз, підписуйся щоб дізнатись усе про IELTS
-
я, все было ок
-
Можете нам подзвонити
-
Ми можемо допомогти. Напишіть
-
Подскажите, кому звонили на работу для подтверждения трудоустройства, это было на общий номер, HR или непосредственному менеджеру, чьи контакты указывали?
-
Скільки часу чекали на отримання продовженого WP?
-
Чи є якісь часові обмеження при заповнені аплікації?
-
Добрий вечір. Будь ласка поділіться результатами. Хто отримав ті ж дати і оновлені в воркперміті. Дякую
-
Добрий вечір. Будь ласка поділіться результатами. Хто отримав ті ж дати і оновлені в воркперміті. Дякую
-
@OstapBosak Вітаю! Дуже прошу від Вас роз'яснення. Перший раз в'їхали до Канади влітку 2022,дитині на той момент було майже 14р,йому видали SP до березня 2024(по строку діїї паспорту),потім ми поверталися до України,і зараз повернулися. Синові влітку 16р. Подалася із Канади (АВ) на продовження SP, і паралельно VR, а також на зняття обмежень для нас з чоловіком. Так ось,для мене і чоловіка після подачі у кабінет прийшло по два листа (submittion Confirmation and WP-EXT), а для сина тільки Submittion Comfirmation і більше нічого на всі подані запити. Через два дні в нього закінчується дія SP, до школи до речі його так і не запросили через малий строк діїї . Мене цікавить питання,чи достатньо цього листа (Submittion Comfirmation) для того,щоб його відправити до школи,чи потрібно чекати інший документ. І яка може бути причина,чому не йде наступне підтвердження (біометрію він не здавав). Заздалегідь дякую!