PR CUAET
-
Ви не праві, його попросять здати просрочений паспорт.
-
UCI номер у вас вже є після подачі на візу один і назавжди. Треба щоб оператор підтвердив, що сабміт був, а не загубилось в системі
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, якщо я знаходжусь в Канаді і подаюсь на ПР, включаю в заявку сина, якому 19 років, але він знаходиться в Україні і не має права виїжджати. Чи можу я отримати ПР картку на нього?
-
У вас є один діючий паспорт. Замовляйте другий без всяких здавань старих . У сина такий другий вже нікчемний лежить у Харкові. Ніхто про нього навіть не згадував, коли замовляли другий діючий у Торонто.
-
а як білий день, дякую за допомогу)))
-
На сайті там все ясно як білий день
-
Деяким підтягнулась медкомісія, деяким - ні. Якщо що - вам вишлють вимогу.
-
Без Проблем потім отримання не буде. Тільки по деяким програмам PR є така опція отримання Bridging WP для чекаючих рішення.
-
Дякую за відповіді, Остапе👌☺️
-
Цікаво чи вартує затрати часу та фінансів заради 5 балів
-
Як їм прояснити ситуацію, якщо нема номеру справи? По імені вони пробʼють?
-
В загальному все так
-
Нічого не приходило. В кабінеті статус submitted. AOR нема ще, тому через GCKey аккаунт апплікаці не знайдена ще. Почекаю і буду дзвонити на гарячу лінію після свят
-
В залежності від того чи ваша професія потребує обовязкової сертифікації
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, при підтвердженні заявки на PR, вибило технічну помилку, спробуйте пізніше, зайшла знову на сайт, пише що заявка submitted, але жодного підтвердження на електронну пошту не прийшло. Бачу в людей є така ж сама проблема. Цю заявку зможе побачити офіцер IRCC чи заявка полетіла кудись не туди в базу? Дякую!
-
Без витягів бо у нас немає дії!
-
Якщо вам потрібні додаткові 5 балів - тоді варто
-
В мене така ж ситуація. Вам щось прийшло на пошту? Це друга моя заявка, як подавала першу, то прийшло одразу повідомлення на пошту що заявка прийнята.
-
Мали б дати на 3 роки. Так, якщо віза і паспорт дійсні - можете їздити
-
172$ edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
12 Jan 2024, 17:45
10584/444584
about a minute ago