PR CUAET
-
Там не 35, а 30 тис. І також залежить від вашої провінції.
-
Я знаю. Думаю,может где-то инфо встречали. Я на сайте Канады не видела
-
Корисна інформація для всіх: 1) Якщо хочете дізнатись більше про податкову систему Канади, безкоштовний ознайомчий вебінар тут: www.youtube.com/live/COAnDrsHT_c?si=Vj1nDtCU0XgiNduC 2) Тут ви можете знайти bookkeeping template, щоб вести свою фінансову звітність по самозайнятості: docs.google.com/spreadsheets/d/1z1blYbRJOYM44qV0wdzakAbd3UgY8_NUxcCu-Ssv6MY/edit 3) Тут можна знайти шаблон інвойсу для самозайнятих: docs.google.com/spreadsheets/d/1WU-v3RuvM4vLpIlu94VzQfZMOCQ650lZJQ62SRR7Htc/edit 4) Тут можна зареєструватись для отримання GST/HST номеру (для самозайнятих): www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/registering-your-business/bro-register.html 5) Тут можна зареєструватись, щоб отримати доступ до свого CRA акаунту (лише за наявності Notice of Assessment, який приходить після першої подачі податкової декларації): www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/digital-services-individuals/account-individuals.html 6) Якщо ви перший рік в Канаді і подаватимете декларацію лише в 2025 році, то обов’язково заповніть і відправте форму RC151 для gst credit & climate action виплат: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc151.html 7) Не забувайте завжди коли ви розпочинаєте роботу на новому місці подавати федеральну і провінційну форму TD1 (якщо маєте 2 роботи, то на другу подавайте нульові форми, щоб не бути винними податок). Федеральна форма тут: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/td1-personal-tax-credits-returns/td1-forms-pay-received-on-january-1-later/td1.html 8) Якщо покидаєте Канаду не забувайте подавати форму NR73: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/nr73.html 9) Якщо ви хочете подавати декларацію самостійно, то найкраще використовувати програму Wealthsimple вона одна з найточніших програм серед тих які дозволяють вам зафайлити декларацію самостійно в електронному форматі: www.wealthsimple.com/en-ca/tax?utm_term=wealthsimple%20tax&matchtype=e&campaign=21039355834&adgroup=159830487115&gad_source=1&gbraid=0AAAAADN8OObJou4U3upAhTpHKOFuDaUrx&gclid=CjwKCAjwkuqvBhAQEiwA65XxQK9dRTMEzdmEnbIj2sFIf2A8JCGvcflyRlayYpIZ8kf2kXV_upHwihoCdtoQAvD_BwE 10) Якщо вам потрібна допомога в поданні декларації, то наші бухгалтери радо вам допоможуть! Ціна, список необхідних документів та умови співпраці можна знайти тут: taxcanada.accountant/ua/personal-tax-filing-2/ Хочете щоб ми перевірили вашу заповнену декларацію? Зарезервуйте онлайн-зустріч з бухгалтером тут: taxcanada.accountant/ua/contact-2/ Маєте питання зарезервуйте безкоштовний дзвінок від нас (Call back): taxcanada.accountant/ua/contact-2/
-
Звонили на загальний номер ( дівчата на рецепшені ніякої інфи не розголошували і просто передали слухавку власнику) . В заяві вказували телефон власника одразу. Але від того що я чула то можуть дзвонити рандомно і на пряму до HR/ менеджера теж. P.s звонили не на рахунок мене, перевірляи людину з Індії декілька місяці назад, але думаю правила для всіх однакові.
-
Вказували Remote education (England) - система автоматично дали вимогу на нонкрімінал Ми фізично в Англії жодного дня не були. Писати ЛоЕ там де вимога документу (довідка про несудимість)??
-
Нет, в Эдике слотов нет с конца января, но тем не менее мы все проверяем в разное время и надеемся на лучшее
-
Добрий вечір! Потрібна порада. Дитині , 16 років, при вʼїзді видали ворк перміт, але не видали стаді перміт. Для школи обовʼязково потрібен стаді перміт? Якщо так, як його тепер отримати ? Дякую 🙏
-
Я вижу но все равно непонятно
-
Кто открывал ТФСА через приложение, там потом секьюрити емайл приходит и надо форму распечатать и отправить почтой, я правильно поняла?
-
Ви будете платити стандартні податки в залежності від податкового брекету в який попадете. Реєструватись треба якщо ви не будете використовувати ваше ім’я та прізвище, як назву школи. І звичайно як досягнете $30тис за рік або за 4 квартали на gst номер.
-
Благодарю за ответ.
-
Видали мабуть тому що галочку поставили, що потрібен воркперміт, при оформленні візи. В її воркперміті є якісь нотатки до нього? Якщо ніяких нотаток не має, тоді онлайн подайтесь на стаді перміт. Встигніть до 31.03.2024.
-
А можете будьласка пояснити , що таке приписне , loe? Y батька є військовий білет -книжечка з далекого радянського союзу , її потрібно перекласти і завірити?
-
Можна їхати , і це ніяк не вплине?
-
Игнорируйте это письмо
-
Так
-
Дякую за відповідь
-
Так👌
-
Обращайтесь
-
А что Амазон? Если надо будет LMIA кто нам его на Амазоне даст? Правильно никто. Так что амазонцам не особо и пошастило🤷🏻♀️
12 Jan 2024, 17:45
105914/445068
3 minutes ago