PR CUAET
-
І отримали стаді перміт?
-
Альберта
-
Загальне правило таке - ви повинні відповідати умовам, за якими видали номінацію до одержання екопр. За АОС треба повідомити офіцера про зміни, зазвичай дозволяють. Якщо роботодавець буде відповідати умовам aatp, то не мало б бути проблем, бо ви далі відповідаєте умовам номінації. @OstapBosak гляньте чи так :)
-
Доброго дня Приємно. Консультація то є $115 за 25 хв, переважно цього достатньо, щоб обрати програму і скласти план дій. Вибрати час і дату можна тут www.barbicanimmigration.ca/book-online До скорого
-
Добрий день! Поділіться будь ласка контактами укр/рос мовного нотаріуса в Торонто🙏
-
Або звертайтесь до @tax_canada_accounting
-
Доброго дня. Дитині 16років видали воркперміт до закінчення паспорта жовтня 24 р. А нам батькам на 3 роки ворк перміт дали. Новий паспорт ми зробили їй .Хто знає як продовжить по новому паспорту ворк перміт?
-
Wealthsimple сайт
-
З хрому та з опери однакова фігня
-
Спасибо!
-
Стаді перміти подовжили ще на 3 роки від дати видачі?
-
Доброго дня.В травні буде два роки як я з дочкою і дружиною приїхав до Канади.Дочка була три місяці і в звʼязку з обставинами повернулася до України.Перебуваючи в Канаді,в неї закінчився паспорт і їй його продовжили в консульстві.Написали від руки.Були труднощі з перетином кордону коли летіла додому.Подали на новий ворк-перміт, бо старий діяв на час дії паспорту.А на момент приїзду,в неї паспорту залишалось два тижні.Мультивізи в паспорті ані старому,ані новому в неї нема.То я питав і кажуть ,треба знову подавати на візу.Чи хтось має з цього якусь інформацію?Дуже дякую.Гарного дня всім
-
Французька мова, онлайн )
-
Дякую
-
Як вважаєте чи варто спробувати податися на новий перміт з продовженим паспортом? (у консульстві печатка, продовжено) дійсний перміт до кінця дії паспорту (не продовженого ще) Вибачаюся що в цій гілці питаю, в тій що по продовженню більше питань ніж відповідей, може звідси хтось знає напевно відповідь на моє питання
-
Які дати ви просили? До закінчення паспорту дитини?
-
Підкажіть, А що за Provincial Attestation Letter?
-
Если я у своего шефа за его оборот(400000) спрошу он меня нах пошлёт и вся иммиграция...🤪
-
Спросить это цветочки, там еще нужно разрешение на доступ к финансовой информации. Даже не знаю, как на такое будут реагировать небольшие компании.
-
Нет. Вам не надо никуда выезжать. Вы за месяц до окончания вашего WP подаете на его продление, и можно работать до получения ответа от иммиграции.
12 Jan 2024, 17:45
106010/439023
5 minutes ago