PR CUAET
-
Добрий день! Поділіться будь ласка контактами укр/рос мовного нотаріуса в Торонто🙏
-
З хрому та з опери однакова фігня
-
Доброго дня.В травні буде два роки як я з дочкою і дружиною приїхав до Канади.Дочка була три місяці і в звʼязку з обставинами повернулася до України.Перебуваючи в Канаді,в неї закінчився паспорт і їй його продовжили в консульстві.Написали від руки.Були труднощі з перетином кордону коли летіла додому.Подали на новий ворк-перміт, бо старий діяв на час дії паспорту.А на момент приїзду,в неї паспорту залишалось два тижні.Мультивізи в паспорті ані старому,ані новому в неї нема.То я питав і кажуть ,треба знову подавати на візу.Чи хтось має з цього якусь інформацію?Дуже дякую.Гарного дня всім
-
Дякую
-
Як вважаєте чи варто спробувати податися на новий перміт з продовженим паспортом? (у консульстві печатка, продовжено) дійсний перміт до кінця дії паспорту (не продовженого ще) Вибачаюся що в цій гілці питаю, в тій що по продовженню більше питань ніж відповідей, може звідси хтось знає напевно відповідь на моє питання
-
Нет. Вам не надо никуда выезжать. Вы за месяц до окончания вашего WP подаете на его продление, и можно работать до получения ответа от иммиграции.
-
Нічого не має
-
Під час подання виїжджала?