PR CUAET
-
підкажіть хто робив загран у едмонтоні, треба приїхати на зустріч зробити фото і видбитки? чи можна доставкою потім забрати щоб особисто не приїздити?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка. У емплоймент референсі ЗП має буде вказана на теперішній час, а як у джоб офері? На момент підписання джоб оферу була одна зарплатня, а потім трошки збільшилась. Дякую
-
Але ж у відпустку можна? Я читала взагалі, що можна перетинати кордон, якщо є віза та належні документи для повертання. Можу помилятися..
-
Відправили ще в жовтні, чекаємо!
-
Так
-
Якщо вже є PR і будуть виконані всі умови, чи можна податися на громадянство з expired foreign passport? Чи був у когось такий досвід. В Гуглі знаходив наче були такі випадки. Питання відносно будучого закону який хотять прийняти в Україні. Наразі паспорт ще діє 3 роки. Але на PR тільки зробили подачу.
-
Скоріш всього так, то я не розібралася. Дякую що уточнили, бо ви зберегли мені день поїздки в Едмонтон.
-
Дякую,тобто ті ж документи,тільки у конверт і відправляю поштой? То виходить,переклад роблять ті,хто вирішили не завіряти в консульстві?
-
Переклад довідки не потрібен Вам переклад довідки видадуть/пришлють в консульстві
-
А якщо поштой,то то ті ж документи,без переклада довідки?