PR CUAET
-
Подавал декларацию с FHSA 5 марта, сегодня получил NOA. Тоже было написано что решение будет выдано 20 марта. Заполнял через Wealthsimple. При этом жена получила NOA через день, у неё FHSA не было.
-
а якщо компанія в іншій, і я буду оформлена в іншу провінцію, але офіс фізично в Онтаріо є, і вони можуть дати листа, що я можу там працювати. Бо дивлюсь стрім про Форинг воркер, там наче немає чітко написано що работодавець мусить Бути с Онтаріо, там написано тільки про офіс.
-
Ок, дякую
-
відкрив FHSA в тому році на платформі Wealthsimple також для початку в перший свій рік відкрив TFSA в Wealthsimple , але пізніше переніс його до Interactive Brokers (він не такий простий як Wealth, але він дає вам більше можливостей з ринком акцій в США на приклад у вас є рахунок в USD). в Welthsimple якщо ви хочете торгувати американські акцію то будьте готові заплатити 1,5 +1.5% exchange fee. Хоча зараз для себе знайшов вихід купівлі деяких акцій америки як CAD hedged (на aequital neo exchange, це такий же ринок як TSX, NASDAQ, NYSE... тільки на Nio можливо купити хеджи американський компаній в канадському долару, отримувати тіж девіденти, не платити exchange fee .... тільки один мінус для мене що на neo exchange немає всих американських компаній список не такий великий але все таки є цікаві кандидати ) Висновок який я зробив для себе wealthsimple круто почати і щось вивчитиб але чим більше у вас рахунок тим більше смислу перейти
-
То до консультанта такі питання, як на мене то ні :)
-
Доброго дня хто проходив вже медогляд скиньте кординати щоб записатись дякую
-
Я не заглиблювалася так, матиму на увазі
-
Якщо є покрркова інструкція
-
Доброго дня можливо хтось знає силку де можна дитині поміняти візітор рекорд на стаді перміт